Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η UEFA βράβευσε τον CR7 (Video)

H UEFA βράβευσε πριν λίγη ώρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο της κλήρωσης του Champions League στο Μονακό για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς ο Πορτογάλος παικταράς έχει πετύχει 141 γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με 129, ενώ τρίτος είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 94.

 

Θυμίζουμε πως ο 39χρονος ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει 5 φορές το Champions League (τέσσερις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), έχει αναδειχθεί 7 φορές πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ έχει και το ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα σε μια σεζόν με 17, τα οποία πέτυχε την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Ο CR7 παραλαμβάνοντας το βραβείο του, δήλωσε τα εξής:

«Aγαπούσα να παίζω στο Champions League επειδή το κέρδισα τόσες πολλές φορές. Για μένα είναι ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά. Το Champions League είναι το υψηλότερο σημείο στο ποδόσφαιρο. Τα ρεκόρ μιλούν από μόνα τους, αλλά η ευχαρίστηση να παίζεις είναι διαφορετική και για μένα είναι ξεχωριστό, επειδή κερδίζω τόσες πολλές φορές και για τα γκολ που πετυχαίνω. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Η ζωή μας είναι αναμνήσεις. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ξέρω (τι θα συμβεί στη συνέχεια), αλλά ας δούμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ