Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Deadline Day: Εκεί θα υπογράψεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Μια πολύ ωραία ιδέα δημοσιοποίησε πριν από λίγη ώρα το ιντερνετικό αθλητικό Περιοδικό “OneFootball” που πήρε το ρόλο του ατζέντη και αφού μας βάλει στη θέση ενός από τους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, έπειτα μας δείχνει μέσα από μερικές συνισταμένες τον επόμενο σταθμό της καριέρας μας.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών, γνωστή και ως “Deadline Day”, είναι για τους Άγγλους μια μέρα (θα μπορούσαμε να πούμε) ιερή. Αφού όχι μόνο γράφονται άρθρα επί άρθρων για μετακινήσεις εντός της Premier League ή και εκτός αυτής, αλλά διοργανώνονται και ολόκληρες πολύωρες live εκπομπές που αφορούν αποκλειστικά τις κινήσεις που γίνονται όχι μόνο στην πατρίδα του αγαπημένου μας αλλά και στα υπόλοιπα μέρη (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία) που φιλοξενούν τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Τα οποία ρίχνουν επίσης αυλαία σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές.

Draw credits: OneFootball (Facebook account)

1. Ο μήνας που γεννήθηκες αντιστοιχεί στον παίκτη που είσαι

2. Το αρχικό γράμμα του ονόματος σου αντιστοιχεί στην ομάδα που θα πας

3. Το ποσοστό της μπαταρίας του κινητού σου αντιστοιχεί στο κόστος της μεταγραφής

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν το OneFootball που θέλει να διασκεδάσει κιόλας το κοινό σε αυτή τη γεμάτη (για κάποιους) αδρεναλίνη και αγωνία μέρα δημιούργησε έναν πίνακα όπου περιέχονται τρία βήματα με την ολοκλήρωση των οποίων μπορεί ο καθένας από εμάς να δημιουργήσει τη δική του μεταγραφή. Το feat δεν θα είναι πάντα τέλειο. Συνήθως κάτι θα λείπει. Αλλά μάλλον θα έχει πλάκα να γίνουμε για μια στιγμή αυτοί που τόσο θαυμάζουμε και θα μας απασχολούν.

 Τι λες;

Εμείς πάντως, κλείνοντας, λέμε ότι θα μπορούσαμε σήμερα να είμαστε ο Σαλάχ και να πηγαίνουμε στη Λυών έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ.

Εσένα που σου έλαχε να πας;

Αποθήκευσε το πινακάκι που θα βρεις στα σχόλια και στειλ’ το μας συμπληρωμένο με τα στοιχεία της δικής σου μεταγραφής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ