Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την μεγαλύτερή του νίκη στη σεζόν ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια

Ο Κώστας Κουτσουμπίδης γράφει για την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λανς και τα οφέλη που μπορεί να προσδώσει η πρόκριση στην Ευρώπη για την νέα σεζόν.

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, με 60.000 κόσμο, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να παίζει την πρόκριση στην League Phase του Conference League κόντρα σε μια κατά πολύ ανώτερη και πιο έτοιμη ομάδα από αυτόν και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι ήταν ίσως και ο μοναδικός ώστε το τέλος να στεφθεί νικητής. Το “τριφύλλι” προσπάθησε να μην παίξει με την μπάλα κάτω και να ψάχνει συνεχώς στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τους Ιωαννίδη, Πελίστρι και Τετέ ενώ σε φάση άμυνας οι γραμμές ήταν κοντά μην αφήνοντας την Λανς να βρει χώρους ώστε να επιτεθεί κατά μέτωπο. Το πλάνο βέβαια θα μπορούσε να είχε στραβώσει από νωρίς, όμως ο Ντραγκόφσκι για άλλο ένα βράδυ έδειξε το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι στα πέναλτι και όχι μόνο.

Και αφού ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τον κράτησε μες το παιχνίδι φθάνουμε στο 60′ . Η είσοδος των Μαντσίνι, Μαξίβοβιτς και Βαγιαννίδη έδωσε τρομερή ενέργεια στους γηπεδούχους ενώ ευτύχησαν στην πρώτη τους πραγματικά καλή ευκαιρία να βρουν το γκολ με τον Πελίστρι. Και από εκεί και έπειτα, η ψυχολογία και η ενέργεια όλων των παιχτών του Παναθηναϊκού ήταν στα ύψη. Μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει άλλο ένα εξαιρετικό γκολ στο επιθετικό τρανζίσιον με τον Τετέ ενώ οι Γάλλοι μέχρι το τέλος συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Όταν πας να αποκλείσεις μια τόσο καλή ομάδα όσο η Λανς πέρα από πλάνο χρειάζεσαι και τύχη, και χθες ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη με το μέρος του.

Από εκεί και μετά όμως τα οφέλη από την χθεσινή πρόκριση είναι τεράστια. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα του Αλόνσο είναι ένα νέο σύνολο ενώ ακόμα και αυτός ψάχνει τα πατήματα του. Είναι σπουδαίο πως πέτυχε την πρόκριση και έτσι πλέον εξασφάλισε τον χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του και να μην “παίζει την καρέκλα του” την Κυριακή κόντρα στην Καλλιθέα. Επιπλέον, ένας ευρωπαϊκός αποκλεισμός, με τα ανοίγματα που έχουν κάνει “οι πράσινοι” φέτος είναι πολύ πιθανό να οδηγούσε στην έξοδο τον Φώτη Ιωαννίδη για λόγους FFP και ο Παναθηναϊκός να έχανε το μεγάλο του αστέρι σε μια χρονιά που υπάρχουν πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές γύρω του. Τελευταίο και εξίσου σημαντικό, ο Παναθηναϊκός μέσω της Ευρώπης θα μπορεί να έχει καλύτερες ισορροπίες μες τα αποδυτήρια του. Το ρόστερ του “τριφυλλιού” αποτελείται από πολλούς ποδοσφαιριστές και φέτος, και με ένα ματς την βδομάδα θα ήταν πολύ δύσκολο ώστε ο καθένας να βρει χρόνο και ρόλο ώστε να νιώθει αποδοτικός και απαραίτητος. Πλέον οι περισσότεροι, με πρωτάθλημα και Ευρώπη, θα μπορούν να βρουν τη θέση τους στο φετινό ρόστερ και να βοηθούν οπότε κρίνεται απαραίτητο από τον κόουτς. Ένα ρόστερ δουλεμένο και με ρυθμό θα κάνει τον Παναθηναϊκό σίγουρα πιο ανταγωνιστικό και θα τον φέρει πιο έτοιμο στα play off στο τέλος της σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως αν ο Παναθηναϊκός έμενε έξω από την Λανς θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο και ας έπαιζε με μια ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Πλέον όμως, με το “μαξιλαράκι της Ευρώπης”, είναι σε θέση να δουλέψει με περισσότερη ηρεμία για την συνέχεια, καθώς η ομάδα σίγουρα ακόμα δεν είναι έτοιμη και χρειάζεται να εξελιχθεί ώστε να διεκδικήσει πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ