Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πίστεψε και το πέτυχε!

Παναθηναϊκός από τα παλιά… στο χθεσινό (29/08) παιχνίδι με τη Λανς!

 

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο κατάφερε να πετύχει ένα καθαρό σκορ και να «πετάξει» έχοντας το σαν εισιτήριο στις αποσκευές του. Για που; Για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ φυσικά! Απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλά οργανωμένη ομάδα που είχε δείξει τα δόντια της από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Και μια ομάδα που φαινόταν πως ήταν ένα σκαλί, παραπάνω. Βέβαια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η θεά τύχη που δε του γύρισε τη πλάτη.

 

Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που χρειάστηκε η Λανς να χάσει πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δε πτόησε τους Γάλλους καθόλου και συνέχισαν με την ίδια ψυχολογία να είναι καλύτεροι. Μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όπου οι αλλαγές του Αλόνσο έφεραν αποτελέσματα… και εδώ του πιστώνεται πως ο καλός προπονητής έχει στρατηγική και καλά κρυμμένα χαρτιά. Ώσπου να καταλάβουν οι Γάλλοι λοιπόν τι γίνεται, μπαίνει το πρώτο γκολ
Μετά από ‘κει παύουν πλέον να είναι αυτοί που κρατούν τα ηνία του παιχνιδιού. Τα οποία και παίρνουν ξανά στα τελευταία λεπτά, όταν πιέζουν ασφυκτικά για το γκολ. Και έρχεται και το δεύτερο και βάζει ταφόπλακα στα οποιαδήποτε όνειρα να πάρουν πρόκριση μέσα σε ένα ΟΑΚΑ που έβραζε και βοούσε από φωνές.

Ναι, η Λανς είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟ ένα αντίστοιχο κακό. Αλλά το χαμένο πέναλτι και οι χαμένες ευκαιρίες, καθώς και το γρήγορο γκολ του Πελίστρι, άλλαξαν άρδην την ψυχολογία. Πολύ έξυπνες κινήσεις από τον προπονητή των «πρασίνων» (όταν στα τελευταία λεπτά παίζει με 5 πίσω), πολύ μεγάλη ψυχή από όλους τους παίκτες, πολύ καλή βραδιά για Ντραγκόφσκι (η απόκρουση του πέναλτι σίγουρα δίνει ψυχολογία), πολύ μεγάλη κατάθεση ψυχής από όλους όσους έπαιξαν, ειδικά οι αλλαγές που βοήθησαν καθοριστικά. Τα καινούργια αποκτήματα (τρομερής ποιότητας) θεωρώ πως πέρα από την Ευρώπη που θα έχουν καθοριστικό ρόλο, θα κάνουν τη διαφορά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μια βραδιά όμορφη για όσους είχαν την τύχη να δουν το παιχνίδι, μια βραδιά πολύ όμορφη για μια ελληνική ομάδα. Μια βραδιά πολύ όμορφη και για τη χώρα μας που θα δώσει βαθμούς και θα την ανεβάσει θέση στη κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.

Πολλά συγχαρητήρια! Στους ομίλους με το «τριφύλλι» λοιπόν!!!

Επιμέλεια: Σοφία Σαμαρά

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ