Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απέδρασε με βαθμό από το Βικελίδης ο Αστέρας Τρίπολης (vid)

Σε ένα παιχνίδι που τα νεύρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης επικράτησαν, Άρης και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια καλή φάση, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει στο 0-0. Στο β’ μέρος οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά, με τον Μορόν να φτάνει στο γκολ στο 63′. Παρ’ όλα αυτά οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση με δράστη τον Κρέσπι στο 81′. Στο 86′ θα ακυρωθεί τέρμα του Ζαμόρα για χέρι. Οι φιλοξενούμενοι θα τελειώσουν το ματς με δέκα παίκτες, μετά τις αποβολές των Μάντζη (χτύπημα εκτός φάσης). Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αστέρας κατάφερε να παραμείνει για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητος, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη πρεμιέρα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάλλο (46′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Μόντσου (91′ Φετφατζίδης), Ντιαντι, Μολό (Νταρίντα), Σίστο (74′ Ζαμόρα), Μορόν

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ντέλι, Καστάνιο, Χουχούμης, Καλτσάς (77′ Ζούγλης), Γαμπλόνσκι (63′ Τζανδάρης), Μούμο (87′ Ρετζίτς), Κρέσπι, Μπαρτόλο (77′ Παλάσιος), Μάρτιν (77′ Μάντζης)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ