Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Οι “γλάροι” που θα κυνηγηθούν απ’ τα “κανόνια”, οι “λύκοι” που παραμονεύουν στο “κόκκινο δάσος” και ο Άρνε Σλοτ που δίνει απανωτά διαγωνίσματα.

Η τρίτη αγωνιστική της Premier League είναι πλέον μόλις μία ώρα μακριά και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή προκειμένου να σας παρουσιάσουμε συνολικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής αλλά και τα ματς που κατά τη γνώμη μας ξεχωρίζουν σε αυτή.

Άρσεναλ – Μπράιτον

Ξεκινάμε λοιπόν με την επίσκεψη της Μπράιτον στο “Emirates”. Εκεί που η Άρσεναλ περιμένει για να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι. Το αν είναι βέβαια ήρα οι “γλάροι” αμφισβητείται σοβαρά από τον Φαμπιάν Χουρτσέλερ. Ο οποίος ναι μεν μετράει δύο νίκες αλλά τώρα θα δώσει τα διαπιστευτήρια που θα δείξουν το πως πρέπει να σκεφτόμαστε τη Μπράιτον της τουλάχιστον τρέχουσας σεζόν όταν την αντικρίζουμε στο πρόγραμμα.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς

Συνεχίζουμε, με την επιστροφή της Φόρεστ στην κατακόκκινη έδρα της. Εκεί όπου θα μεταβεί και η Γουλβς προκειμένου να την αντιμετωπίσει. Σε ένα παιχνίδι που κρύβει την παγίδα του “πορτοκαλί” πληγωμένου εγωισμού, ο οποίος συναντά μια ομάδα που έχει κάνει μέχρι στιγμής απλά αυτό που πρέπει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Κλείνουμε με το απόλυτο ντέρμπι, αυτό που μέχρι πρότινος έδειχνε το ποιος κάνει κουμάντο στις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στο Νησί. Εκεί που τώρα βέβαια υπάρχει η Σίτι αλλά και που το βάρος της απαίτησης μένει το ίδιο για τους ανθρώπους που φορούν το μανδύα είτε της Γιουνάιτεντ είτε της Λίβερπουλ. Που πλέον έχει κιόλας στην άκρη του πάγκου της και έναν άνθρωπο που αν και νεούδι, δίνει κάθε εβδομάδα τις δικές τους εξετάσεις. Που αν και διέπονται από την απαραίτητη επιείκεια, δεν παύουν να είναι σκληρές.

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο 31 Αυγούστου

Άρσεναλ – Μπράιτον 14:30

Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 17:00

Έβερτον – Μπόρνμουθ 17:00

Ίπσουιτς – Φούλαμ 17:00

Λέστερ – Άστον Βίλα 17:00

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 17:00

Γουέστ Χαμ – Μαν. Σίτι 19:30

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 15:30

Νιούκαστλ – Τότεναμ 15:30

Μαν. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 18:00

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Ο επόμενος πρωταθλητής σύμφωνα με την Opta

Λίβερπουλ: Και όμως… έκανε την πρώτη της μεταγραφή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ”Κόκκινο Διαβολάκι” ο Ουγκάρτε

Σε ομάδα έκπληξη ο Κέπα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ