Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΟΝΑ: Το προφίλ του της Ένωσης Αγίου Δημητρίου

Το χαμηλό εμπόδιο, η απαίτηση της ομάδας της Αρτάκης από τον ίδιο της τον εαυτό και ο Παναργειακός που περιμένει.

Σέντρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις κάνει σήμερα ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης που ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Draw credits: A.O.N.A (IG account)

Για την πρώτη φάση του οποίου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Η οποία έχει ως έδρα της το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου.

Photo credits: Agrinioculture.gr

Και συγκεκριμένα δίνει εκεί τους αγώνες της για την Α Κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αλλά και το τοπικό Κύπελλο. Που αποτέλεσε πεδίο δόξης για την ομάδα. Αφού έφτασε μέχρι τον τελικό. Τον οποίο βέβαια έχασε από τον ισχυρότερο Παναγρινιακό.

Ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα κατέληξε στην 7η θέση διαγράφοντας, όπως μπορείτε να καταλάβετε, μια πορεία που βασίστηκε στη σταθερότητα.

Draw credits: ΠΑΕ Παναργειακός (Facebook account)

Κλείνοντας, είναι μάλλον ανώφελο έστω και να σκεφτούμε ότι ο Α.Ο.Ν.Α., μια ομάδα που βρέθηκε στα πρόθυρα της Super League 2 και ενισχύθηκε με μεταγραφές κορυφαίου επιπέδου για τα στάνταρ του πρωταθλήματος της, αναμένεται να δυσκολευτεί. Γι’ αυτό και θα ολοκληρώσουμε το κείμενο μας γνωστοποιώντας σας τον επικείμενο αντίπαλο του νικητή του ζευγαριού που θα αναμετρηθεί σήμερα στο Αγρίνιο. Ο οποίος είναι ο Παναργειακός και αγωνίζεται στη Super League 2. Περισσότερα βέβαια θα ειπωθούν για τη συγκεκριμένη ομάδα, εφόσον όλα πάμε καλά σήμερα για την ομάδα της Αρτάκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ