Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Ο Σλοτ που γράφει ιστορία με το καλημέρα, ο Χάβερτς και ο Σάκα που κάνουν την Άρσεναλ να χαμογελά, το φρένο της Τσέλσι και τα “σπιρούνια” που φαγώθηκαν απ’ τις “αράχνες”.

Με μια ακόμα αγωνιστική να έχει ολοκληρωθεί μόλις πριν λίγες ώρες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, είναι πολλά και διαφορετικά αυτά που ξεχώρισαν και αυτή την εβδομάδα.

Stat credits: TNT Sports (Facebook account)

Ξεκινάμε από τα θαύματα του Κάι Χάβερτς. Ο οποίος σκοράροντας στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τη Μπράιτον επέκτεινε τη συμβολή του στο σκοράρισμα αυτής στα 17 G/A (11 γκολ – 6 ασίστ) στους τελευταίους 16 αγώνες των “κανονιέρηδων” στο πρωτάθλημα και παράλληλα έγινε ο δεύτερος Γερμανός σε γκολ στη λίγκα. Που την ίδια στιγμή καμαρώνει που έχει στις τάξεις της και έναν παίκτη σαν τον Μπουκάγιο Σάκα που έχοντας βρει τον τρόπο να συνδεθεί άριστα με τον Βορειοευρωπαίο συμπαίκτη του καταφέρνει και εκείνος αξιόλογα επιτεύγματα. Αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ μετά τον Τιερί Ανρί το 2004/05 που δίνει ασίστ και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Photo credits: Ipswich Town (IG account)

Το οποίο είχε να φιλοξενήσει περίπου από τότε (2001-02) την Ίπσουιτς, η οποία δεν τα είχε καταφέρει στην πρεμιέρα, αλλά μπόρεσε αυτό το Σάββατο να βρει το παρθενικό της τέρμα στο νέο της ταξίδι στην Premier League. Η οποία έγραψε όνομα παίκτη των “τρακτεράδων” στον πίνακα των σκόρερ της (Λίαμ Ντέλαπ) πρώτη φορά μετά τις 20 Απριλίου του 2002 και τον Μάρκους Στιούαρτ που το έκανε απέναντι στην Τσάρλτον.

Photo credits: OneFootball (Facebook account)

Που αν και είχε γίνει ο καθρέφτης της Τσέλσι τα τελευταία χρόνια, εντούτοις αυτό φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά. Γι’ αυτό και ώθησε τους παίκτες των “μπλε” να κρατούν τα κεφάλια τους μετά την ισοπαλία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας που έβαλε τέλος σε ένα τεράστιο σερί και πάνω απ’ όλα σε μία εβδομάδα ευφορίας που έλαβε χώρα μετά από καιρό.

Photo credits: ESPN UK (Facebook account)

Περίπου τόσο όσο έχει να μη χάσει στο “St. James’ Park” η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου. Η οποία το πάθαινε και το συνεχίζει να το παθαίνει και υπό τις οδηγίες του Ελληνοαυστραλού. Που αν και έχει ξεκινήσει ελπιδοφόρα άλλη μια σεζόν, δεν έχει μπορέσει να αποφύγει τις παγίδες.

Photo credits: ESPN UK (Facebook account)

Στις οποίες δεν έχει πέσει μέχρι στιγμής ο Άρνε Σλοτ. Που ταξίδεψε στο “Old Trafford” όντας ο προπονητής της ομάδας με τα περισσότερα σουτ (37), τα περισσότερα xGoals (5,3) και τα λιγότερα εναντίον της (1) και έφυγε από εκεί όντας ο πρώτος “red” κόουτς μετά από 88 χρόνια (1936) και τον Τζωρτζ Κέι που πήρε διπλό στο πρώτο του εκτός έδρας ματς ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρκετά όμως με τα “incredible stats” της αγωνιστικής. Ας πάμε τώρα στην ατόφια και πολύ πλούσια δράση.

Τα αποτελέσματα 

 

Άρσεναλ – Μπράιτον 1-1

Draw credits: Arsenal (Facebook account)

Χάβερτς 38’/Πέδρο 58′

Κόκκινη κάρτα: Ντέκλαν Ράις 49′

Η εκκίνηση μας γίνεται από το “Emirates”. Όπου η Άρσεναλ άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής απέναντι στη Μπράιτον. Η οποία αν και στο πρώτο ημίχρονο λύγισε από την τρομερή σύνδεση που έχουν αναπτύξει Σάκα και Χάβερτς (έφτιαξαν ένα γκολ και δύο μεγάλες ευκαιρίες), πάτησε πάνω στην αποβολή του Ράις (πρώτη σε 245 εμφανίσεις), πίεσε (75% – 25% η κατοχή μεταξύ 50ου και 60ου λεπτού) και πήρε εν τέλει αυτό που ήθελε σε σημείο κιόλας που της επέτρεπε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο οποίος στιγματίστηκε αδίκως μόνο από το σκληρό παιχνίδι της Άρσεναλ που υπερκάλυψε την ευκολία με την οποία υπέκυπταν στα μαρκαρίσματα οι παίκτες των “γλάρων”.

Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 3-1

Εμπουεμό 43′, 65′, Γουισά 69′/Σουγκαβάρα 90+5′

Με τη φυγή του Άιβαν Τόνεϊ (βρέθηκε στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και κόσμο) να αποτελεί πλέον γεγονός, είναι πλέον αναγκαίο για την Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ να δείξει κυρίως στον εαυτό της ότι δεν θα της λείψει ο Άγγλος φορ. Ο οποίος βέβαια την έχει αφήσει να ωριμάσει χωρίς αυτόν στις τάξεις της λόγω δικών του νομικών εμπλοκών (οκτάμηνη τιμωρία λόγω παράνομου στοιχηματισμού). Με αποτέλεσμα το κοινό του “Community” να απολαμβάνει πια τον τρόπο που βρίσκονται οι Γουισά και Εμπεμό όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τους συμπαίκτες στην προσπάθεια να παράξουν τέρματα και νίκες για την ομάδα τους.

Έβερτον – Μπόρνμουθ 2-3

Κιν 50′, Κάλβερτ Λιούιν 57’/Σεμένιο 87′, Κουκ 90+2′, Σινιστέρα 90+6′

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η Νιούκαστλ αυτή που ενώ πάλεψε για να φύγει με το βαθμό από το “Vitality”, κόντεψε να τον χάσει και αυτόν χάρη σε ένα γκολ των “κερασιών”. Το οποίο βέβαια εν τέλει ακυρώθηκε για χέρι. Κάτι που δε μπορούσε να συμβεί αυτή τη φορά. Όπου η Μπόρνμουθ του Αντόνι Ιραόλα αν και βρέθηκε στα σκοινιά, παρόλ’ αυτά εμφανίστηκε στο γήπεδο, απάντησε και στο τέλος πέτυχε κιόλας την πιο αργοπορημένη ανατροπή στην ιστορία της Premier League.

Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-1

Ντέλαπ 15’/Τραορέ 32′

Όπως είπαμε και πιο πάνω το συγκεκριμένο είναι το παιχνίδι στο οποίο η Ίπσουιτς ξαναπέτυχε γκολ στο “Portman Road” για λογαριασμό του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ωστόσο πέρα από αυτό το επίτευγμα το ματς συγκαταλέγεται πια στα ιστορικά χάρη και στον βαθμό που έφερε το τέρμα του Λίαμ Ντέλαπ και αδυναμία της Φούλαμ να απειλήσει σημαντικά τους τρακτεράδες που είχαν λίγες αλλά καλές ευκαιρίες για το τρίποντο.

Λέστερ – Άστον Βίλα 1-2

Μπουονανότε 73’/Ονάνα 28′, Ντουράν 63′

Μετά το “London Stadium” πέρασε και από το “King Power” η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι που είναι ξεκάθαρο πια ότι έχει φτιάξει μια ομάδα, η οποία κυνηγά τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Γεγονός που εκφράστηκε απόλυτα και απέναντι στην προβληματική και ανενεργή επιθετικά Λέστερ του Στιβ Κούπερ.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 1-1

Γουντ 10’/Μπελεγκάρντ 12′

Το παιχνίδι άμεσα σε Νότιγχαμ και Γουλβς, που ήταν και από αυτά που είχαμε σημαδέψει, άξιζε μάλλον την προσοχή μας. Γιατί όπως μπορείτε να δείτε, ακόμα και από τα highlights, πρόκειται για ένα ματς που είχε τις φάσεις του απλωμένες σε όλο το ενενηντάλεπτο και τα γκολ του επιτεύχθηκαν στην πρώτη αλληλουχία φάσεων που προέκυψε. Μεγιστοποιώντας (έστω και για λίγα λεπτά) τη δραματικότητα που είναι και από τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια αναμέτρηση για να κρατήσει τον θεατή.

Γουέστ Χαμ – Μαν. Σίτι 1-3

Ντίας 19′ (OG)/Χάαλαντ 10′, 30′, 83′

Αν και η συνάντηση του “London Stadium” ήταν αυτό που προλογιζόταν, μια εύκολη επικράτηση της Σίτι δηλαδή, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα σημεία της που μπορούμε να εστιάσουμε πριν πάμε παρακάτω. Πρώτ’ απ’ όλα, δεν μπορούμε να μην καταγράψουμε την ευκολία που χάθηκε η μπάλα στο πρώτο γκολ των “πολιτών” αλλά και τη ραθυμία του κεντρικού αμυντικού διδύμου (Μαυροπάνος – Κίλμαν) που τη συνόδευσε όταν πήρε τη μπάλα στα πόδια του ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο οποίος με τη σειρά του πέτυχε ακόμα ένα χατ – τρικ (8 στο πρωτάθλημα) και ξεπέρασε έτσι και το ένα τέρμα ανά παιχνίδι μ.ο (69 τέρματα σε 70 εμφανίσεις στην PL). Γεγονός για το οποίο ευθύνεται βέβαια και ο πανούργος Πορτογάλος, Μπερνάρντο Σίλβα, που έγινε ο πρώτος σε ασίστ (44) ανάμεσα στους ομοεθνείς που έχουν αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Το οποίο δικαίως έχει ανοίξει την αγκαλιά του για τον Τζαρόντ Μπόουεν, ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά την οξυδέρκεια του με την ενέργεια του στο μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 1-1

Τζάκσον 25’/Έζε 53′

Το 1-1 είναι μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για αυτόν τον αγώνα. Που η μεν Τσέλσι βρήκε ελάχιστες φάσεις χωρίς τη ρέντα του Γούλβερχαμπτον (δείτε το πλασέ του Μαντουέκε στο πρώτο ημίχρονο) και η δε Κρίσταλ Πάλας πήρε ότι καλύτερο μπορούσε και από τα δικά της ελάχιστα πράγματα. Τα οποία ουσιαστικοποίησε ο φυσικός της ηγέτης, Εμπερέτσι Έζε, ο οποίος παράλληλα αχρήστευσε ένα ακόμα μαγικό άγγιγμα του Κόουλ Πάλμερ, που με την ασίστ του έφτασε τις 4 φέτος και ισοφάρισε αυτές που έχουν δώσει συνολικά τόσο η Άρσεναλ όσο και η Τότεναμ.

Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-1

Μπαρνς 37′, Ίσακ 79′/Μπερν 56′ (OG)

“Χαράς ευαγγέλια” από νωρίς είχαμε την περασμένη Κυριακή στο “St. James’ Park” που οι φίλοι των “ασπρόμαυρων” της Νιούκαστλ πρώτα υποδέχθηκαν ξανά (σηκώθηκε πανό με τη ρήση “ο Ιταλός μαέστρος απ’ το Μιλάνο”) τον Σάντρο Τονάλι (επιστροφή από δεκάμηνη τιμωρία λόγω παράνομου στοιχηματισμού) και στην συνέχεια είδαν την ομάδα τους να νικά έστω και μετά κόπων και βασάνων την πολύ καλή και πάλι αλλά άστοχη Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, ο οποίος δεν κατάφερε ξανά να βγάλει την ομάδα του από τη “μαύρη τρύπα” που πέφτει όποτε ταξιδεύει στα βάθη της βόρειας Αγγλίας.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3

Draw credits: Liverpool (Facebook account)

Ντίαζ 35′, 42′, Σαλάχ 56′

Αυτό το πέρασμα της Λίβερπουλ από το “Old Trafford” είναι, όπως ήδη γνωρίζετε, ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία των Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ που έχουμε παρακολουθήσει. Κι αυτό γιατί έγιναν πράγματα που είχαν πολύ καιρό να συμβούν. Και πλέον έλαβαν χώρα ξανά χάρη στις οδηγίες του Ολλανδού των “reds” και λόγω των προσώπων που αυτές αφορούν. Στα οποία συγκαταλέγονται αδιαμφισβήτητα οι Λουίς Ντίαζ και Μοχάμεντ Σαλάχ. Που ήταν και αυτοί που ανέλαβαν την κυριότερη δουλειά στο δρόμο για την επικράτηση. Η οποία όπως προείπαμε οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον “Αιγύπτιο βασιλιά”, ο οποίος με τις 2 ασίστ και το νέο του γκολ έφτασε 18 G/A (12 γκολ – 6 ασίστ) απέναντι στους “κόκκινους διαβόλους”. Που με τη σειρά τους δεν μπόρεσαν να απαντήσουν και ούτε να απειλήσουν καθόλου (0.08 xGoals). Βοηθώντας έτσι τα μέγιστα την άμυνα των φιλοξενούμενων και “άσπονδων εχθρών” τους να παραμείνει η μόνη στο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

 

Άρσεναλ – Μπράιτον: Οι καλύτερες στιγμές

Μαν. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Οι καλύτερες στιγμές

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Table credits: Premier League (Facebook account)

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Premier League: Ο επόμενος πρωταθλητής σύμφωνα με την Opta

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ