Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίτη αγωνιστική με δυσκολίες και ευκολίες

Μία αγωνιστική που σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έδειξε τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες τους, αλλά και το πόσο έτοιμες είναι Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήταν αυτή που διεξαχθεί το σαββατοκύριακο.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Ο Ολυμπιακός πήρε μπροστά μόλις πέτυχε το τέρμα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μετά από εκείνο το σημείο, οι «κόκκινοι» δεν είχαν πρόβλημα και έδειξαν πως μπορούν εύκολα πλέον  μπορεί να πάρει ματς, βέβαια μόλις βρει τον τρόπο να σημειώσει το πρώτο σκορ. Τα θετικά για τους Πειραιώτες πως πλέον έχει το 3×3 και συνεχίζει.

 

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Ο Άρης έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, ειδικά στο γήπεδο του. Κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία μέσα στην έδρα του από τον πολύ καλό Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε για τελευταία φορά στον πάγκο του τον Ράσταβατς. Στα αρνητικά για τον Άρη είναι πως για δεύτερο παιχνίδι την φετινή σεζόν, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0

Ο Παναιτωλικός μπορεί να θεωρείται από πολλούς πως είναι πρώτο φαβορί για να υποβιβαστεί, παρ’ όλα αυτά όχι μόνο αυτό δεν έδειξε απέναντι στον Πανσερραϊκό, αλλά φάνηκε να είναι πολύ καλύτερος από τον Πανσερραϊκό. Στα αρνητικά το γεγονός πως ένα αντικειμενικά αντιεμπορικό παιχνίδι , κάποιοι το επέλεξαν να το βάλουν στις 10 το βράδυ.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 0-3

Σε ένα παιχνίδι που σήκωσε κουβέντα για το αν τελικά υπήρχε η όχι πέναλτι, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του Λεβαδειακού. Εδώ έδειξε για ακόμα μία αγωνιστική πως ξεπερνάει σιγά σιγά το κακό ξεκίνημα με τη Νοα. Στα θετικά, η καλή παρουσία των περισσοτέρων παικτών των «κιτρινόμαυρων».

 

ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ 1-3

Μία μεταγραφική κίνηση που κάνει την διαφορά φάνηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος έκανε την διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το 1-3 για το συγκεκριμένο ματς είναι απόλυτα φυσιολογικό. Στα θετικά για τον ΟΦΗ πως ο Φούντας είναι πανέτοιμος και δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 1-2

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντα δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» του βορρά κατάφερε να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Ατρόμητο και να πάρει τη νίκη μέσα στο Περιστέρι. Στα θετικά πως ο ΠΑΟΚ δείχνει ανοδική διάθεση και μπορεί να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι και σε δυνατές ομάδες.

ATHENS KALLITHEA-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

Η Καλλιθέα σίγουρα μπορεί να τα βάζει με την τύχη της, γιατί δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, απέναντι σε έναν προβληματικό Παναθηναϊκό. Το 2-2 σίγουρα την αδικεί, όμως παράλληλα της δίνει και έναν σημαντικό βαθμό για το μέλλον. Στα αρνητικά για τον Παναθηναϊκός πως ο Ντιέγκο Αλόνσο, όπως και κάποιοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν πως ο Παναθηναϊκός θέλει και το πρωτάθλημα, εκτός της Ευρωπαϊκής πορείας.

 

Συνολικά, η διακοπή θα βοηθήσει πολύ όλες τις ομάδες να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ