Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παύλος Τσούλης για Δόξα Ασσήρου: «Μεγάλος στόχος να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική»

Ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (07-08/09) η Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ Μακεδονίας και πριν λίγη ώρα ο «Αθλητικός Κόσμος» είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον νέο Πρόεδρο της Δόξας Ασσήρου, Παύλο Τσούλη, ο οποίος μας μίλησε για την προετοιμασία και τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τα όνειρα του συλλόγου, αλλά και το νέο format του πρωταθλήματος. 

 

  • Παύλο, σε λίγες ημέρες ξεκινάει η νέα σεζόν για τη Δόξα Ασσήρου. Είστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία και από τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας;

«Γιώργο καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Είναι γεγονός πως επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ που περιμέναμε πως και πως. Σαν διοίκηση, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προετοιμασία της ομάδας και των φιλικών που έχουμε δώσει. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το προπονητικό τιμ και η διάθεση του οργανισμού της Δόξας Ασσήρου είναι στα ύψη. Θα δοθούν μεγάλες «μάχες» ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον όμιλο της Α1 κατηγορίας και η δική μας ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει για τη φετινή χρονιά. Σαν πρόεδρος και εκ μέρους του ΔΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις και τους υπεύθυνους των ομάδων που μας φιλοξένησαν στα γήπεδα τους (φιλικοί αγώνες) και ιδιαίτερα αυτούς της Βέροιας και του Αιγινιακού».

  • Ενισχυθήκατε σε μεγάλο βαθμό κατά τη θερινή περίοδο των μεταγραφών. Είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος οι βασικοί στόχοι που έχετε θέσει;

«Είναι αλήθεια πως το φετινό ρόστερ της Δόξας Ασσήρου ενισχύθηκε σημαντικά. Ο κ. Γιάννης Μπέσσας (Γενικός Αρχηγός) σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τους υπεύθυνους μεταγραφών, με τις «πινελιές» που έκαναν στο μεταγραφικό κομμάτι ανέβασαν κατά πολύ το επίπεδο της ομάδας και σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις του περσινού κορμού δημιουργήθηκε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ο στόχος της ομάδας για τη φετινή χρονιά δε θα μπορούσε να είναι άλλος, πέρα από την κατάκτηση τους πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη με ποιον τρόπο θα δοθούν τα εισιτήρια ανόδου των ομάδων για την Γ Εθνική κατηγορία)».

  • Τη φετινή χρονιά στην Α1 θα υπάρχει ένας όμιλος των 16 ομάδων. Τι γνώμη έχεις για τις υπόλοιπες ομάδες και ποιες εξ’ αυτών θεωρείς ό,τι θα βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα;

«Είναι γεγονός πως φέτος οι δύο όμιλοι της Α1 κατηγορίας μετατράπηκαν σε έναν ενιαίο. Από εκεί και πέρα όπως ξανά είπα, υπάρχουν κάποιες δυνατές ομάδες εκτός από τη Δόξα Ασσήρου που θα δώσουν τη μάχη τους για να ανέβουν κατηγορία. Ομάδες όπως ο Ηρακλής Θερμαϊκού, οι Ακρίτες Συκεών, η Νίκη Ευκαρπίας που έχει την εμπειρία της Γ Εθνικής και ο Παύλος Μελάς είναι κάποιες από τις ομάδες που θα βρίσκονται ψηλά καθώς έχουν ενισχυθεί. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα είμαστε δυνατοί, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο».

  • Είναι ένα όνειρο για τη Δόξα να παίξει στη Γ’ Εθνική;

«Είναι ένα μεγάλο όνειρο το να αγωνιστεί η Δόξα Ασσήρου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια αυτό το όνειρο έχει μετατραπεί σε στόχος! Ένας στόχος που πλέον είναι υλοποιήσιμος και κινούμαστε σαν σωματείο προς αυτή την κατεύθυνση. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως φέτος ήρθε η ώρα να ανταμειφθούμε. Ως νέος πρόεδρος της Δόξας Ασσήρου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για το καθημερινό τους τρέξιμο και τη συνεργασία που έχουμε, το νέο Γενικό αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπέσσα και τους υπεύθυνους μεταγραφών, όπου στο μεταγραφικό κομμάτι δούλεψαν πολύ σκληρά και οι μεταγραφές ήταν 100% στοχευμένες με γνώμονα τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

  • Πόσο σημαντικά είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

«Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θεωρώ πως είναι αρκετά σημαντικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, διότι δίνουν τα πρώτα εφόδια στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν με τη σκληρή δουλειά και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και οι ερασιτεχνικές κατηγορίες διότι κατ’ εμέ είναι τρόπος ζωής για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές καθώς κάνουν αυτό που αγαπάνε. Θα πρέπει όμως να υπάρχει και η κατάλληλη στήριξη από τους αρμόδιους προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, είτε αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα είτε με κάποια άλλη βοήθεια. Το τελευταίο διάστημα όμως στα ερασιτεχνικά σωματεία υπάρχουν αρκετές δυσκολίες καθώς οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να εγγραφούν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και μία καινούρια υποχρέωση που αφορά στη δήλωση του ΑΜΚΑ όλων των ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτές τις υποχρεώσεις θα πρέπει να σημειωθεί ότι δόθηκε παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου, ωστόσο δεν παύει η διαδικασία συγκέντρωσης των στοιχείων να είναι επίπονη. Τέλος, να αναφέρω πως υπάρχουν επίσης πολλά σωματεία που λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων, δεν μπορούν να εγγραφούν στο μητρώο».

  • Πιστεύεις πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια;

«Η ΕΠΣ Μακεδονίας όπως πολύ καλά γνωρίζετε ανήκει στις δύο μεγαλύτερες ΕΠΣ της Ελλάδας, μαζί με την ΕΠΣ Αθηνών. Το επίπεδο στη Θεσσαλονίκη έχει ανέβει και αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες και ειδικότερα σε αυτές της Α1 κατηγορίας που έχουν σαν στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Επίσης να αναφέρουμε πως είναι τιμή για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης να υπάρχουν ξανά ομάδες όπως οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι αλλά και η ΜΠΑΜ FC που σε δύο χρόνια δημιουργίας τους έχουν ανέβει ήδη δύο κατηγορίες. Ο κόσμος στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, καθώς βλέπουμε στα περισσότερα γήπεδα τις κερκίδες να είναι γεμάτες. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Σάββας Δημητριάδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης δουλεύουν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και βρίσκονται κοντά στις ομάδες για ένα καλύτερο και πιο παραγωγικό μέλλον».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ