Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλεξ Μόργκαν: Μια θρύλος αποχαιρετά γιατί πολύ απλά βρήκε άλλον ευχάριστο λόγο να γεμίζει τη ζωή της

Η ρήξη πρόσθιου χιαστού που καθυστέρησε την εμφάνιση, η ικανότητα και η δουλειά που έκαναν φυσιολογικό το σκαρφάλωμα στο Έβερεστ και η εξωγηπεδική ευτυχία που κάνει το τέλος κατά πολύ πιο γλυκό.

Σήμερα που γνωρίζουμε ότι η Άλεξ Μόργκαν έχει αποχωρήσει πια απ’ το ποδόσφαιρο (ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες) ξέρουμε ότι το έκανε και ως μια αθλήτρια μύθος. Προσωπικότητα δηλαδή που έπαιξε το σπορ και το στιγμάτισε κιόλας. Μέσα και έξω από το γήπεδο.

Κατάσταση απολύτως αντίθετη από αυτή που φαινόταν μπροστά το 2007. Όταν η 18χρονη Άλεξ ένιωσε τον χιαστό της να κόβεται πριν καν η ίδια μάθει τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας σε αυτό που αγαπά.

ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΡΓΚΑΝ

IFFHS World’s Woman Team of the Decade: 2011–2020

FIFA World Player of the Year: 2012 (Φιναλίστ)

The Best FIFA Women’s Player: 2019 (φιναλίστ), 2022 (φιναλίστ)

FIFA Women’s World Cup Silver Boot: 2019

National Women’s Super League Golden Boot: 2022

National Women’s Super League BEST XI: 2022

Γιατί το αγαπούσε το ποδόσφαιρο η Μόργκαν. Που μέσα στο γήπεδο στέφθηκε ότι μπορούσε να στεφθεί. Κατακτώντας διαδοχικά χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Μουντιάλ, το Πρωτάθλημα Αμερικής (το κορυφαίο μέχρι πρότινος), το Women’s Champions League, το πρωτάθλημα Γαλλίας και πολλά πολλά άλλα ατομικά βραβεία που εμπλουτίζουν τη λάμψη ενός προσώπου που τη ζήτησε μόνο όταν βρισκόταν στο χορτάρι και μόνο για να φτιάξει τον κόσμο και πρώτα απ’ όλα το άθλημα έξω από αυτό.

Photo credits: Independent (Website)

Και το λέμε αυτό γιατί είναι αδύνατο για εμάς που το ξέρουμε και μάλλον και για εσάς που τώρα το μαθαίνετε να ξεχάσουμε ποτέ ότι ήταν η Άλεξ Μόργκαν και η Μέγκαν Ράπινο αυτές που σε μια συνέντευξη Τύπου δύο χειμώνες πριν ανακοίνωναν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του αμερικανικού ποδοσφαίρου και από τη στιγμή που μιλούσαν και έπειτα είχαν εξασφαλίσει μια συμφωνία που προέβλεπε ότι οι άνδρες ποδοσφαιριστές και οι γυναίκες συνάδελφοί τους έχουν όχι μόνο τους ίδιες παροχές, αλλά και τις ίδιες απολαβές. Σημειώνοντας έτσι την πρώτη μεγάλη νίκη του ποδοσφαίρου γυναικών απέναντι σε μια κοινωνία που την έβρισκε με το να το μειώνει.

Draw credits: ESPNW (IG account)

Δημιουργώντας έτσι στις κυρίες που παρελάζουν πια και στις οθόνες μας ένα συναίσθημα πολύ διαφορετικό από εκείνο με το οποίο αφήνει την πρώτη της μεγάλη αγάπη η Μόργκαν. Η οποία κάνει στην άκρη (και τυπικά) για να δώσει πλέον πέρα από όλη την αγάπη και ολόκληρο το χρόνο της στο νέο μέλος που αναμένεται να προστεθεί στον κόσμο της.

 

Δείτε ακόμη:

Άλεξ Μόργκαν: Δεν πάει στο Παρίσι με απόφαση Χέιζ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ