Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Εθνική θύμισε κάτι απ’ τα παλιά

Στην πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής  μας, η «γαλανόλευκη» επικράτησε της Φιλανδίας με σκορ 3-0, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο για την Εθνική σε θέμα κατοχής ή φάσεων, όμως είχε αυτό που δεν είχαν οι αντίπαλοι της… αποτελεσματικότητα. Ο Φώτης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Χραντέσκι στο 23′ κάνοντας το 1-0, ενώ στο 37′ οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασαν στο 2-0 μετά από απίστευτο πάσινγκ γκέιμ, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Κουλιεράκη να την σπρώχνει προς τα δίχτυα, όμως τελικά να χρεώνεται στον Κάλλμαν που την βρήκε και εκείνος. Στο 44′ ο Κάλλμαν πήγε να διορθώσει το λάθος του, όμως ο Μαυροπάνος έσωσε την Εθνική μας από βέβαιη παραβίαση.

Στο β’ μέρος ο Ιωαννίδης στο 46′ έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν μετά από ωραία κίνηση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χρεντέσκι. Τελικά ο φορ του Παναθηναϊκού βρήκε δίχτυα στο 76′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα και καρφωτή κεφαλιά του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε και το 3-0 έμεινε ως το τέλος.

Με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το σκορ του Ιρλανδία – Αγγλία, η Εθνική μας πάτησε την κορυφή του ομίλου.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65΄Ζαφείρης), Μάνταλος (65′ Σιώπης), Χατζηγιοβάνης (46′ Κωνσταντέλιας), Μπακασέτας (77′ Παυλίδης), Πέλκας, Ιωαννίδης (77′ Βαγιαννίδης)

ΦΙΛΑΝΔΙΑ: Χραντέσκι, Στάχλ, Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Γκάλβεζ, Πελτόλα, Σούλερ (46′ Νισσίλα), Καμαρά (82′ Βάλτα), Άντμαν (62′ Κεσκίνε), Λουντ (62′ Γένσεν), Κάλλμαν (42′ Πογανπάλο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ