Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

”Πτώση” μετά από 27 χρόνια για τον Ερμή Λαγκαδά

Ο Ερμής Λαγκαδά, μια σπουδαία μπασκετική ομάδα από την Θεσσαλονίκη η οποία άφησε το στίγμα της όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, αποσύρετε από τις εθνικές κατηγορίες μετά από 27 ολόκληρα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του εκεί.

Από το 1997 που πρωτοεμφανίστηκε στις εθνικές κατηγορίες, τα 5 πρώτα χρόνια μονάχα αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική. Από εκεί και έπειτα η πορεία του ήταν συνεχώς ανοδική. Τέσσερις χρόνιες στην Β’ Εθνική, για να έρθει το 2008 όπου μέχρι και το 2015 βρισκόταν σε μία περίοδο ακμής διότι έπαιζε συνεχόμενα στην Α2. Μετά επέστρεψε και πάλι στην Β’ Εθνική ως την περσινή αγωνιστική σεζόν 2023/24, τελειώνοντας εκεί η επαγγελματική μπασκετική του διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Την σεζόν 2010/11, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Α2, θέση που αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία του συλλόγου ως τώρα, ενώ παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες και προπονητές που άφησαν το στίγμα τους, ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Σιγάλας ο οποίος διετέλεσε πρώτος προπονητής της ομάδας την σεζόν 2009/10 στην δεύτερη κατηγορία.

Φέτος, λόγο πολλών και διαφορετικών συγκυριών ο Ερμής Λαγκαδά έβαλε παύση στο ανδρικό του τμήμα μπάσκετ και ελπίζει πως θα επιστρέψει από την επόμενη χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ