Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

World Beard Day: Έτσι μοιάζουν μερικοί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου

O “Βίκινγκ”, οι “ναυαγοί” και η μεγάλη αποτυχία του AI που εκτέθηκε χάρη στο Bleacher Report. 

Η 7η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί εδώ και κάποια χρόνια ως η “Παγκόσμια Ημέρα Γενειάδας”. Γι’ αυτό και η γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα Bleacher Report δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει μέσα από τα social media της πως θα έμοιαζαν κάποιοι εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών αυτού του κόσμου (μη γενειοφόροι) αν είχαν μούσι. Παράγοντας βέβαια και το αντίστοιχο γέλιο.

Που μεταξύ άλλων στάθηκε η αφορμή και για τη δική μας ενασχόληση με το θέμα που γέννησε με τη σειρά της και και την ανάγκη να σας παρουσιάσουμε το εν λόγω ζήτημα από τη δική μας οπτική.

Η οποία όπως πολύ συχνά συμβαίνει, διαρθρώνεται με τη λογική της κατάταξης. Μόνο που αυτή τη φορά θα παρουσιαστούν εκ μέρους πρώτα η χειρότερη, έπειτα η καλύτερη και τέλος οι υπόλοιπες εμφανίσεις. Που εφόσον αφορούν έναν τομέα στον οποίο είμαστε αναρμόδιοι δεν θα συνοδεύονται και από ενδελεχή παρουσίαση.

Πάμε λοιπόν!

Καλύτερο feat – Έρλινγκ Χάαλαντ

Draw credits: Bleacher Report Football (Facebook account)

Ξεκάθαρος νικητής, όπως θα καταλάβετε κι από τις παρακάτω συμμετοχές, είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Που με τη βοήθεια και του AI βρήκε έναν χαμένο κλώνο του στα δάση της Νορβηγίας.

Χειρότερο feat. – Φεντερίκο Κιέζα

Draw credits: Bleacher Report Football (Facebook account)

Το ίδιο ξεκάθαρος με τον νικητή είναι και ο χαμένος της υπόθεσης, Φέντε Κιέζα. Ο οποίος είναι τόσο αστείος που μάλλον θα γελούσε και ο ίδιος τον εαυτό του στον καθρέφτη. Αφού το μούσι μοιάζει χειρότερο ακόμα κι από ψεύτικο σε πραγματική φωτογραφία που έχει κολληθεί με σελοτέιπ με εμφανή τα σημάδια.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές

Κλείνουμε με τις υπόλοιπες συμμετοχές. Στις οποίες πέρα από τους νορμάλ Εμπαπέ και Σάκα και Μίλερ, ξεχωρίζουν τόσο οι “ναυαγοί” Πάλμερ και Γκαρνάτσο όσο και τα παιδάκια που δεν κατάφερε να μεγαλώσει η τεχνητή νοημοσύνη. Που το μόνο που κατάφερε ήταν να προσθέσει δύο διακριτικότατα μουστάκια στους Γιαμάλ και Έντρικ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ