Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρσεναλ: Η αγωνία στο “κόκκινο” για τους “κανονιέρηδες” μετά τον τραυματισμό του Όντεγκαρντ

Ο τραυματισμός του Νορβηγού, η έλλειψη του Ράις και οι καθοριστικές για τον τίτλο εβδομάδες που έρχονται.

Με το πρώτο international break ελέω Nations League να οδεύει προς την ολοκλήρωση του σιγά σιγά και τους παίκτες να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα διασυλλογικά τους καθήκοντα, πολλοί είναι εκείνοι που το κάνουν χαρούμενοι για όσα κατάφεραν και απόλυτα υγιείς μετά τις κόντρες με τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μάρτιν Όντεγκαρντ. Ο οποίος μπορεί να φεύγει νικητής από το νορβηγικό camp (Νορβηγία – Αυστρία 2-1), αλλά σίγουρα δεν φεύγει απόλυτα υγιής. Καθώς, δέχθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου του χθεσινοβραδινού αγώνα του ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Κριστόφ Μπάουμγκαρντνερ, το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον για μια εβδομάδα.

Program credits: TNT Sports (IG account)

Γεγονός που δημιουργεί δύο σενάρια. Με το πρώτο να είναι αυτό που καθιστά τον αρχηγό της Εθνικής Νορβηγίας και της Άρσεναλ από εξαιρετικά αμφίβολο έως και δεδομένα απόντα από το “ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου” απέναντι στην Τότεναμ.

Ενώ αν λάβουμε υπόψιν το δεύτερο, που έγκειται στην επιμήκυνση της αποθεραπείας, τότε οι “κανονιέρηδες” θα χάσουν τον αρχηγό τους και για το ματς που ακολουθεί αυτό με τα “σπιρούνια” του Άγγελου Ποστέκογλου και θα λάβει χώρα στο “Etihad” όπου θα περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι. Που σε αυτή την περίπτωση θα εχειια μεγάλη ευκαιρία να πάρει από πολύ νωρίς σημαντική διαφορά στη μάχη του τίτλου.

Κλείνοντας και θέλοντας να μείνουμε στο Σαββατοκύριακο που έρχεται, θυμίζουμε ότι από τη μεσαία γραμμή των “Λονδρέζων” στον αγώνα του “Tottenham Hotspur Stadium” θα λείπει και ο Ντέκλαν Ράις. Περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο τις λύσεις του Μικέλ Αρτέτα. Ο οποίος πάει σε μια υψίστης σημασίας συνάντηση με μοναδική λύση στο κέντρο τον Τόμας Πάρτεϊ και τις πιθανές αλχημείες του. Διότι ο Μερίνο αποκτήθηκε όντας τραυματίας και ο Τζορτζίνιο που θα μπορούσε να έρθει από τον πάγκο βρίσκεται στα πρόθυρα της μεταγραφής. Με την Γαλατασαράι να ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της.

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Ο επόμενος πρωταθλητής σύμφωνα με την Opta

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ