Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

F1: Το πρώτο μεγάλο βήμα προς το όνειρο

Η πρώτη γυναίκα στην F1, η θέληση που ενισχύεται και ο ρόλος της Σούζι Βολφ στο εγχείρημα.

Με τη σεζόν του 2024 να πλησιάζει στο τέλος άρα και την κορύφωση της δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή από αυτή για να σας γνωστοποιήσουμε το νέο εγχείρημα της F1 που θα λάβει χώρα το 2025. Πρόκειται λοιπόν για μια σειρά που θα προβληθεί στο Netflix και σκοπό θα έχει να μας συστήσει τα κορίτσια της ακαδημίας της F1 που δεν αποκλείεται ανάμεσα τους να κρύβουν και την πρώτη ή τις πρώτες γυναίκες οδηγούς.

Το συγκεκριμένο περιεχόμενο αποτελεί μάλλον το μεγαλύτερο βήμα της F1 προς τη γυναικεία της πλευρά. Με σκοπό μετά από καιρό που υπάρχει η σκέψη και η θέληση να γίνουν και ουσιαστικές ενέργειες ώστε να δούμε μια κυρία να στέκεται να φορά την αγωνιστική της περιβολή και να αποτελεί κεντρικό πρόσωπο μιας ομάδας. Είτε μιλάμε για τη θέση του πρώτου είτε για εκείνη του δεύτερου οδηγού.

Θέση που δεν βρέθηκε ούτε καν η καλύτερη γυναίκα οδηγός που έχει παρουσιαστεί ποτέ στο άθλημα, Σούζι Βολφ. Η οποία πλέον βλέπει τους κόπους της να αποδίδουν ως άνθρωπος της F1 Academy που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κλείνοντας, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η παραγωγή που αναφερόμαστε παραπάνω θα υλοποιηθεί από την εταιρεία Hello Sunshine της Ρις Γουίδερσπουν και θα προβληθεί από το βρετανικό Netflix. Πράγμα που σημαίνει ότι όσοι από το ελληνικό κοινό ενδιαφέρεστε θα πρέπει να πειράξετε την IP σας και να την μετατρέψετε σε βρετανική.

 

Δείτε ακόμη:

Λουίς Χάμιλτον: Τα νέα επιτεύγματα του θρύλου της F1 στο Σίλβερστοουν (video)

F1: Η “αστερόσκονη” του Χάμιλτον που έγινε κατάρα για τον Πιάστρι (video)

F1: Ο Ράσελ και το φαινόμενο της “άδικης δικαιοσύνης” (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ