Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Φώτης Ιωαννίδης: Η καταπληκτικότητα ενός πραγματικού ηγέτη

Ο εθισμός στα μεγάλα γκολ, η μοναξιά στην Εθνική, η προετοιμασία για την ποδοσφαιρική Επίδαυρο και ο Σεπτέμβρης.

Η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη απέναντι (και) στην Ιρλανδία μας έδειξε και μας θύμισε και μας έμαθε όχι πολλά άλλα μερικά σημαντικά πράγματα.

Πρώτον: Ο Φώτης είναι ο άνθρωπος των μεγάλων γκολ. Μαρσέιγ, Λανς, Φινλανδία και Ιρλανδία αποτελούν τα ονόματα ορόσημα όσον αφορά τα βράδια κατά τη διάρκεια των οποίων ο Ιωαννίδης έδειξε πιο έντονα το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο. Που μάλλον είναι ένα ατσάλι φτιαγμένο από ικανότητα, οξυδέρκεια, ψυχραιμία και φυσικά πολλή δουλειά. Η οποία είναι και η συγκολλητική ουσία όλων των παραπάνω.

Δεύτερον: Ο Ιωαννίδης είναι (μάλλον για λίγο ακόμα) μόνος του στην Εθνική Ομάδα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για τον παίκτη που συνέβαλε ουσιαστικά στα 4 από τα 5 γκολ της Εθνικής σε αυτό το παράθυρο του Nations. Βέβαια, το ευχάριστο, από το οποίο ανακύπτει και η παραπάνω πεποίθηση μας για το τέλος της μοναξιάς, είναι το γκολ και ο τρόπος που ήρθε από τα πόδια του Χρήστου Τζόλη.

Τρίτον: Η γραμμή του Φώτη γράφει “ready” για το Γουέμπλεϊ. Αυτό είναι μάλλον κάτι που αντιλαμβανόμαστε όλοι σε σχέση με τον Ιωαννίδη των τελευταίου χρόνου και σίγουρα μας αρέσει να θυμόμαστε κάθε φορά που αντικρίζουμε έναν αγαπημένο μας αθλητή που βρίσκεται σε μια παρόμοια περίσταση. Που είναι έτοιμος δηλαδή να ανέβει στη δική του Επίδαυρο και να παίξουν το ρόλο του πρωταγωνιστή με παρρησία.

Κλείνουμε με την υπενθύμιση ότι ο μήνας κατά τον οποίο μετράμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κάνει όλα τα παραπάνω είναι ο Σεπτέμβριος. Που σημαίνει ότι υπάρχει μια μάλλον τρομακτική σεζόν μπροστά.

 

Δείτε ακόμη:

Ιρλανδία – Ελλάδα: Να περάσει ο επόμενος!

Nations League: Το βράδυ που ο Σέσκο κι ο Ακτούρκογλου μας είπαν “καλησπέρα”

Nations League: Το γεωργιανό step up και η γενικότερη άνοδος του βαλκανικού ποδοσφαίρου (video)

Ελλάδα – Φινλανδία: Η Εθνική θύμισε κάτι απ’ τα παλιά

Γαλλία – Ιταλία 1-3: Η βραδιά του γαλλικού Βατερλώ και των ιταλικών “θαυμάτων” (video)

CR7: Έγινε ο 1ος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που φτάνει τα 900 γκολ! (Video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ