Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ίντερ: Παρουσίασε την τρίτη φανέλα της με την Βουλέρ σε πρώτο πλάνο

Την τρίτη φανέλα της έφερε στο φως της δημοσιότητας σήμερα η Ίντερ, η οποία χρησιμοποίησε ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της γυναικείας ομάδας την Τέσα Βουλέρ που έβαλε τσεκ σε ένα ακόμα κουτάκι.

Με πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Τέσα Βουλέρ που αν και δεν έχει πατήσει ακόμα χορτάρι έχει βρει άλλους τρόπους να μαγνητίζει τα βλέμματα και να βοηθά το ποδόσφαιρο γυναικών.

Photo credits: Inter Milan (IG account)

Αφού μόνο το τελευταίο δεκαήμερο έχει συμμετάσχει στα βραβεία της Eredivisie Γυναικών, σε συμβούλιο σχετικά με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου που οργάνωσε η UEFA στη Νιόν και τώρα στην φωτογράφιση της Ίντερ για την τρίτη της εμφάνιση τη φετινή σεζόν.

Photo credits: Inter Milan (IG account)

Η οποία όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηρίζεται από ένα πολύ διαφορετικό χρωματισμό από τον συνηθισμένο και έχει στο επίκεντρο τα δύο αστέρια που περιβάλλουν πια το σήμα των Μιλανέζων. Που έχουν αυτή τη φορά επιστρατεύσει ως κεντρικό χρώμα το κίτρινο, το οποίο οι ίδιοι κατονομάζουν ως το χρώμα της ενέργειας και εμείς θα πούμε ότι είναι και το χρώμα του θριάμβου.

Κλείνοντας, είναι μάλλον λογικό να σκεφτεί κανείς ότι λόγω των μαύρων λεπτομερειών (ή και όχι) η νέα έκδοση της τρίτης εμφάνισης των Πρωταθλητών Ιταλίας παραπέμπει στην πρώτη της Ντόρτμουντ και στην εθνική ομάδα της Τζαμάικας. Από την οποία οι Ιταλοί βέβαια θα ήθελαν να πάρουν όχι την ενδιαφέρουσα στυλιστική οπτική της, αλλά τον εθισμό που έδειξαν οι σπρίντερ της χώρας στο χρυσό στα μέσα των ’10s.

 

Δείτε ακόμη:

Τέσα Βουλέρ: Διπλή διάκριση για τη Βελγίδα σούπερ σκόρερ

Τέσα Βουλέρ: Ο άσσος στο μανίκι της εθνικής Βελγίου (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ