Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Προς τα δεξιά στην «μπερδεμένη» Τρίπολη

Για τον Αστέρα η απόφαση να αλλάξει προπονητή, απομακρύνοντας τον Ράσταβατς είναι το κυρίαρχο θέμα . Δεν προέκυψε συμφωνία με τον Ρόμπι Κιν, που πήγε στην Τρίπολη αλλά ζήτησε χρόνο να απαντήσει. Έτσι ολοκλήρωσε το deal με τον Κλοντ Μακελελέ. Τεράστιος παίκτης (σε Μαρσέιγ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων), έχει περάσει από τους πάγκους των Μπαστιά, Έουπεν. Πριν τη διακοπή, ο Αστέρας πήρε 1-1 στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη και στις 21/9 έχει τον Παναιτωλικό έξω.

Στα αγωνιστικά νέα ο Μάντζης θα ήταν τιμωρημένος, λόγω της αποβολής στο προηγούμενο, αλλά πήγε ελεύθερος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπότε μόνο σημαντικό πρόβλημα για τον υπηρεσιακό κόουτς Βεργέτη λογίζεται ο Άλχο. Ο Φινλανδός έχει γυρίσει στις προπονήσεις, όμως κρίθηκε ανέτοιμος. Επιστρέφει στην προεπιλογή ο νεοφερμένος Τριανταφυλλόπουλος , αντίθετα έμεινε έξω, για λόγους τακτικής, ο Φαράι.

Ο Ατρόμητος παρέμεινε δίχως νίκη (0-2-1), γνωρίζοντας, μάλιστα, την 1η ήττα στο Πρωτάθλημα. Έχασε, με 2-1 στο Περιστέρι, από τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας, βέβαια, ανώτερο αντίπαλο. Δεν προχώρησε σε ενισχυτική κίνηση στο τέλος των μεταγραφών, ίσως κινηθεί για παίκτη στην αγορά των ελεύθερων. Εξασφάλισε εισιτήρια στη Θύρα 4 του γηπέδου του Αστέρα, οπότε θα έχει κόσμο στην Τρίπολη. Στις 22/9 υποδέχεται τη Λαμία, βγάζοντας ένα βατό κομμάτι του προγράμματος.

Στα αγωνιστικά νέα για 1η φορά μπήκε στην προεπιλογή του Π. Γκαρσία ο Τσιγγάρας. Οι Μανσούρ και Κίνι εξέτισαν ποινές τιμωρίες και γυρίζουν. Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Πομόνης. Ουσιαστικά, πλήρη αποστολή έχει ο Ατρόμητος για την έξοδο στην Αρκαδία.

Εκτίμηση : Η ακατανόητη για μένα απομάκρυνση του Ράσταβατς σίγουρα έχει επηρεάσει  την ομάδα της Τρίπολης. Όπως και να ‘χει η απόφαση ελήφθη και θα κριθεί στο γήπεδο. Οι Αρκάδες, άλλωστε, εντός έδρας έχουν σημαντικά προβλήματα αποτελεσματικότητας.
Ο Ατρόμητος έχει καλύτερο υλικό και πιστέυω μπορει να εκμεταλλευτεί και την αναστάτωση που επικρατεί στη Τρίπολη. Δέχεται όμως γκόλ για 8 σερί παιχνίδια στην Super league.

Επιλογή : Χ2 και GG (2,80)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ