Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτησε τετράδα ο ΟΦΗ (Video)

Στην τέταρτη θέση της Super League βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο ΟΦΗ, έπειτα από την εντός έδρας νίκη του κόντρα στον Άρη. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 7 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 5 βαθμούς και στην 5η θέση.

 

Το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Γιουνγκ στο 21’, με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά. Στην επανάληψη ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του (57′), έντεκα λεπτά αργότερα όμως (68′) οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Μορόν. Στο 82’ ο Σαλσίδο, στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, με δυνατό σουτ έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους (3-1), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «κίτρινοι» ήταν να μειώσουν με νέο πέναλτι του Μορόν σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Σκόρερ: 21′ Γιουνγκ, 57′ Λαμπρόπουλος, 82′ Σαλσίδο – 68′, 88′ Μορόν.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78′ Κουτεντάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73′ Σαλσίδο), Φούντας (73′ Μπάκιτς), Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (73′ Βέλεθ), Μοντόγια, Σιφουέντες (89′ Σαμόρα), Νταρίντα (64′ Μόντσου), Σίστο (64′ Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46′ Σαβέριο), Μορόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ