Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τυ-Χ-ερός ο Παναθηναϊκός, άξιζε κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ

Για άλλη μια φορά ο Αθλητικός Κόσμος με απεσταλμένο τον Μαστραντώνη Κωνσταντίνο βρέθηκε στο στάδιο της Τούμπας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά για τον Δικέφαλο ο οποίος προσπάθησε με όπλο την έδρα του να επιβληθεί του αντιπάλου του. Πρώτη  καλή στιγμή ήταν στο 11′ όταν ο Μπάμπα έσπασε ωραία την μπάλα από τα αριστερά και ο Σβαμπ πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι με τον Ντραγκόβσκι να τον σταματά με όμορφη επέμβαση. Ο Τσαλοφ στο 14′ και στο 18′ δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση. Στο 19′ η πρώτη τελική του ΠΑΟ με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει το σουτ του Τετέ. Λίγο μετά το 40′ ο Κωνσταντέλιας έστειλε την μπάλα άουτ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ αφού μετά από εκπληκτική ενέργεια του Ιωαννίδη ο Πελίστρι από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και αυτό έντονο ρυθμό χωρίς όμως να μας χαρίσει ένα τέρμα. Πρώτα το τριφύλλι απείλησε στο δεύτερο 45λεπτο με τον Τετέ να αναγκάζει τον Κοτάρσκι να κάνει ένα όμορφο μπλοζόν και να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 49′ ο Σβαμπ αφύλακτος μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα με το κεφάλι άουτ. Σε κόντρα επίθεση στο 53′ ο σουτ του Ντελια σταμάτησε πάνω σε αμυντικό. Στο 67′ απειλήθηκαν αμφότεροι οι τερματοφύλακες . Αρχικά ο Τετε με σουτ οδήγησε τον Κοτάρσκι σε όμορφη επέμβαση.  Στην κόντρα ο Σβαμπ όντας τελικός αποδέκτης μιας όμορφης συνεργασίας από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε με φάλτσο αλλά ο Ντραγκόβσκι είχε απάντηση. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά . Από μια σημαντική τελική είχαν οι 2 ομάδες. Αρχικά στο 87′ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Καμαρά κατέληξε άουτ. Στο 92′ ο Παναθηναϊκός πήγε να κλέψει την νίκη με τον Κοτάρσκι να αποκρούει εκπληκτικά το τελείωμα του Φώτη Ιωαννίδη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88′ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (76′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78′ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Τετέ (78′ Ουναχί), Ιωαννίδης.

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έληξε ισόπαλο με σκορ 0-0. Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη από άποψη ευκαιριών, ωστόσο δεν ευτύχησε να βρει το πολυπόθητο τέρμα.  Έντονες διαμαρτυρίες από μεριάς Παναθηναϊκού, που εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Τετέ. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ