Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταλήγει σε Φεράντο ο Πανσερραϊκός!

Ο Χουάν Φεράντο φαίνεται να είναι ο εκλεκτός στον πάγκο του Πανσερραϊκού, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Γρηγορίου.

 

Ο Ισπανός τεχνικός, για τον οποίο είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο χωρίς να δώσουμε στη δημοσιότητα το όνομά του, είναι αυτός που θα καθοδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος τα «λιοντάρια» καλώντας τον να… ξεκολλήσει την ομάδα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

 

Ο Φεράντο επιστρέφει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για τους Σερραίους, αφού το καλοκαίρι του 2017 ήρθε για λογαριασμό του ΝΠΣ Βόλου στον πάγκο του οποίου κάθισε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Ο 43χρονος (02/01/81) προπονητής γεννημένος στη Βαρκελώνη, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός τεχνικού το 2013 στη Σερίφ Τίρασπολ με την οποία πανηγύρισε το Supercup Μολδαβίας, ενώ επόμενος σταθμός του ως πρώτος προπονητής ήταν ο Εργοτέλης το 2014 χρονιά που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η συνέχεια της καριέρας του τον έφερε στην ισπανική Λεονέσα, ενώ από την ίδια χώρα ήταν και η επόμενη ομάδα του η Λινάρες τη σεζόν 16/17.

Επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΝΠΣ Βόλος τη σεζόν 17/18 όπου έκατσε στον πάγκο του για 2,5 χρόνια (έως τον Ιανουάριο του 2020) με τον οποίο πανηγύρισε δύο ανόδους σε δύο χρόνια από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2 και από εκεί στη «μεγάλη κατηγορία» όπου καθοδήγησε την ομάδα μέχρι τη χειμερινή περίοδο. Από τον ΝΠΣ Βόλο, ήρθε η ινδική Γκόα με την οποία συνεργάστηκε για 1,5 χρόνο σηκώνοντας το κύπελλο Ινδίας, ενώ επόμενη ομάδα του ήταν και αυτή από την ίδια χώρα η Μοχούντ Μπακάν με την ομάδα πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο. Φέτος ξεκίνησε την προετοιμασία με την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας όπου έκατσε στον πάγκο της μόνο σε δύο ματς ευρωπαϊκού χαρακτήρα για τον θεσμό του Conference League γνωρίζοντας την ήττα από την Ουγγρική Πάκσι και στους δύο αγώνες.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ