Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Αυτοί είναι οι ατελείωτοι βαθμολογικοί πίνακές τους

Οι ατελείωτες και υπερπολύπλοκες βαθμολογίες, οι αγγλικές πρωτιές και η ομάδα που είναι by far χειρότερη από όλες τις άλλες.

Μέρα ευρωπαϊκής πρεμιέρας σήμερα. Με το UEFA Champions League να είναι αυτό που κουνάει πρώτο σεντόνι. Σε μια εβδομάδα μάλιστα που του ανήκει ολοκληρωτικά. Διότι τα παιχνίδια του θα διεξαχθούν πέρα από τις παραδοσιακές ημέρες (Τρίτη – Τετάρτη) και την Πέμπτη. Χωρίς την παραβολή κάποια άλλης διοργάνωσης. Σε μια προσπάθεια της UEFA να κρατήσει την παρακολούθηση αγώνων μέσα στα ανθρώπινα όρια και παράλληλα να χαρίσει στους φιλάθλους τη μέγιστη ποδοσφαιρική εμπειρία θέασης.

Η οποία βέβαια στέκει στον αντίποδα με την προσπάθεια της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας να προσφέρει στους ανθρώπους που ακολουθούν πιστά τα προϊόντα της ένα προϊόν εύπεπτο και εύκολο στην κατανόηση. Που για να είμαστε ειλικρινείς σταματά στο ότι υπάρχουν τρεις κλίμακες που οδηγούν είτε στους “16” είτε στα play – off για τα νοκ άουτ είτε στον αποκλεισμό απ’ την Ευρώπη για την υπόλοιπη σεζόν.

Η οποία βέβαια προς το παρόν ξεκινά με τρία τεράστια σεντόνια να απλώνονται μπροστά μας και να ζητούν τη νοιάξη και την ευστροφία μας. Που, αφού προς το παρόν δε χρειάζεται να επιστρατευτεί, μας δίνει και το δικαίωμα να πάμε σε μερικά επί μέρους στοιχεία που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και αποτελούν το κατάλληλο καύσιμο ώστε να πορευθούμε σε αυτή τη μουδιασμένη εκκίνηση της χρονιάς.

UEFA Champions League

Table credits: Champions League (Facebook account)

Ξεκινάμε λοιπόν με τη διοργάνωση που βρίσκονται τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα αστέρια. Και αυτή δεν είναι άλλη από το Champions League. Το οποίο από τις 32 πηγαίνει στις 36 ομάδες. Που αν και αυξήθηκαν, δεν επηρεάζουν καθόλου τις προβλέψεις για την τελική νικήτρια.

Table credits: 433 (IG account)

Με την Αγγλία να είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες (31,6%) να προκύψει από το έδαφος της η τροπαιούχος.

UEFA Europa League

Table credits: Europa League (Facebook account)

Η οποία σίγουρα θα προέρχεται από το Νησί και στο Europa League, αν πάρουμε ως γνώμονα τα ρόστερ των ομάδων που θα δούμε στη διοργάνωση. Που βέβαια πολύ συχνά δεν καταλήγει, όσον αφορά το το τρόπαιο της, στα χέρια της πιο ακριβής ομάδας. Αλλά αυτής που συνδυάζει τον πακτωλό με το καλό σχέδιο.

Οι αξίες των ομάδων του Europa League

Ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των 857,35 εκατομμυρίων ευρώ ξεκινάει απο την ευνοϊκότερη των θέσεων με βάση τον ανταγωνισμό και την απόσταση της από αυτόν.

UEFA Europa Conference League

Table credits: Europa League (IG account)

Ο οποίος, τέλος, βρίσκεται πολύ μακριά και πολύ πιο ψηλά, στην περίπτωση μας, από τη Νόα. Καθώς, η δήμια της ΑΕΚ αρχίζει το δικό της ταξίδι από την 842η θέση του UEFA Coefficient Ranking.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ