Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ απόφαση: Αθλητής τιμωρήθηκε επειδή έκανε τον σταυρό του

Γνώστες μιας εξοργιστικής απόφασης γίναμε χθες, όταν ο Σέρβος τζουντόκα, Νεμάνια Μάιντοβ, μας κοινοποίησε μέσω ανάρτησης του ότι τιμωρήθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Τζούντο επειδή έκανε τον σταυρό του!

Συγκεκριμένα, το νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης στο άθλημα του τζούντο έφερε τις τελευταίες ώρες στο φως την ποινή εξαμήνου αποκλεισμού που δέχθηκε από την ΙJF επειδή πήγε κόντρα στους κανόνες της ομοσπονδίας που αφορούν τη θρησκεία.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΙJF ΜΕ ΘΕΜΑ “Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

Ο αθλητισμός είναι ο χώρος στον οποίο το ευγενικό παιχνίδι τιμάται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο. Επιτρέπει σε όλες τις φυλές και τις θρησκείες να υπάρχουν κάτω από ένα σύνολο ανθρωπιστικών κανόνων.”

Οι οποίοι αν κρίνουμε από την αιτία της τιμωρίας δεν επιφέρουν στους αθλητές να προχωρούν σε συμβολικές για τους ιδιους και τα πιστεύω τους κινήσεις.

Πράγμα που σημαίνει, κλείνοντάς, ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο προκειμένου να διασφαλίσει την ενότητα που προσδοκά να τη διέπει απαγορεύει στους αθλητές της να εκφραστούν. Με συνέπεια όταν το κάνουν να τους αποδίδει ποινές έξω από τη λογική κάθε ανθρώπου. Όπου κι αν εναποθέτει αυτός την πίστη του.

Το μήνυμα του Νεμάνια Μάιντοβ

“Πριν από 15 μέρες έλαβα την απόφαση ότι τιμωρήθηκα για πέντε μήνες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο για παραβίαση των θρησκευτικών της κανονισμών.

Συγκεκριμένα, επειδή έκανα τον σταυρό μου πριν μπω σε παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μου απαγόρευσαν τη συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά, τα καμπς και τις προετοιμασίες.

Είναι αλήθεια πως κατά τη διάρκεια της πειθαρχικής διαδικασίας, δεν ήθελα να απολογηθώ επειδή έκανα τον σταυρό μου και δεν το έκανα, ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ, αν και δεν γνωρίζω την ποινή που μπορεί να υπάρξει.

Ο Θεός μού έδωσε τα πάντα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στην καριέρα μου και για μένα είναι τα πάντα και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία περίπτωση. Δόξα τον Κύριο, τον ευχαριστώ για όλα.

Δεν είναι κάτι καινούριο για μένα, απλά μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και στις προκλήσεις της ζωής μου. Είμαι λυπημένος που ένα τόσο όμορφο και απαιτητικό άθλημα όπως είναι το τζούντο έχει καταλήξει σε τέτοια πράγματα.

Ο Θεός μού χάρισε μία υπέροχη καριέρα, 7 Ευρωπαϊκά και 3 Παγκόσμια μετάλλια. Όταν ξεκινούσα, ονειρευόμουν να κατακτήσω ένα τουλάχιστον μεγάλο μετάλλιο και να πετύχω στην ζωή μου και για την οικογένειά μου που θυσίασε τα πάντα για την καριέρα μου.

Μου έδωσαν πολλά περισσότερα και χρειάστηκε να δανειστούν πολλά, ούτως ώστε να μην σκύψω ποτέ και σε κανέναν το κεφάλι.

Θα αντέξω μέχρι τότε και θα επιστρέψω με τη βοήθεια του Κύριου μας Ιησού Χριστού σε μία νέα αρχή και για νέες νίκες.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ