Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

LEN Champions League: Αυτή είναι η τελική μορφολογία των ομίλων

Ο τελευταίος αντίπαλος του Ολυμπιακού, οι ομάδες που συμπληρώνουν τους άλλους τρεις ομίλους και το μέλλον των υπολοίπων ελληνικών ομάδων.

Το παζλ του LEN Champions League για τους άνδρες και τη σεζόν 2024/25 ολοκληρώθηκε. Αφού προ ολίγων μόλις ωρών προστέθηκαν σε αυτό και τα τελευταία κομμάτια. Τα οποία βρίσκονταν στις τοποθεσίες που είχαν οριστεί για τους προκριματικούς ομίλους.

Table credits: Total Water Polo (IG account)

Συγκεκριμένα από εκείνον της Οράντεα, που θα έστελνε και ομάδα στον πρώτο από τους κύριους ομίλους, προέκυψε η πρόκριση της ομάδας της ίδιας της πόλης. Πράγμα σχεδόν αντίθετο με αυτό που συνέβη στον δεύτερο προκριματικό όμιλο που θα μας γνωστοποιούσε και την τέταρτη ομάδα του αντίστοιχου κυρίου γκρουπ. Το οποίο διεξήχθη στη Σερβία και τελείωσε με τη Ραντνίτσκι να πανηγυρίζει. Όπως το ίδιο έκαναν η Γιαρντάν Χέρτσεγκ Νόβι και η Σαμπαντέλ. Με τη δεύτερη μάλιστα να κερδίζει τη θέση της στη νέα σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο της υδατοσφαίρισης μέσα στην έδρα της. Όπως η Οράντεα.

Οι ομάδες του LEN Champions League της σεζόν 2024/25

Πρώτος όμιλος

Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία)

Ανόβερο (Γερμανία)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Οράντεα (Ρουμανία)

 

Δεύτερος όμιλος

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία)

Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)

Ραντνίτσκι (Σερβία)

 

Τρίτος όμιλος

Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Βάσας (Ουγγαρία)

Γιαρντάν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)

 

Τέταρτος όμιλος

Ολυμπιακός

Σαβόνα (Ιταλία)

Πρίμορατς (Μαυροβούνιο)

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Κλείνοντας και επειδή πιστεύουμε ότι πέρα από τη μεγάλη διοργάνωση και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, σημασία έχει και το που θα βρεθούν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, δεν μπορούσαμε να μην σας παρουσιάσουμε τη συνέχεια της πορείας τόσο της Βουλιαγμένης όσο και του ΠΑΟΚ. Που βρέθηκαν στα πρόθυρα των ομίλων της λίγκας των πρωταθλητών, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στο κυρίως ταμπλό. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στο Euro Cup. Όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά και το χρεοκοπημένο ιταλικό μεγαθήριο των 11 Champions League που ακούει στο όνομα Pro Recco.

 

Δείτε ακόμη:

LEN Champions League: Ο όμιλος του Ολυμπιακού

LEN Champions League: Αυτές είναι μερικές ιδιαίτερες πληροφορίες για τη νέα σεζόν

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ