Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Champions League: Αυτοί θα ξεχωρίσουν στην πρώτη σεζόν του νέου format της διοργάνωσης

Τα πρώτα αποτελέσματα, οι προβλέψεις που μοιάζουν πιο πραγματικές, αυτές που βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο και εκείνη που κλέβει την παράσταση.

Με την πρώτη γνωριμία με το Champions League να έχει ολοκληρωθεί πριν λίγες ώρες, έφτασε και η στιγμή να δούμε ποια είναι η άποψη των ανθρώπων της μόνιμης πηγής για εμάς δεδομένων και κατ’ επέκταση θεμάτων, του OneFootball. Που πριν αναλύσουμε το τι οραματίζονται, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι έχουν αγκαλιάσει την πραγματικότητα. Αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι προβλέψεις του διαχειριστή 1

Prediction credits: OneFootball (Facebook account)

Για παράδειγμα, ο admin 1 πιστεύει οτι θα δούμε έναν τελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου. Με τις δύο ομάδες μάλιστα να πρόκειται να συναντηθούν για πρώτη φορά υπό τη συγκεκριμένη περίσταση. Όντας δηλαδή στον τελικό του Champions League. Ο οποίος τουλάχιστον για την πλευρά της “βασίλισσας” θα αποτελέσει απότοκο μιας ηγετικής στο σκοράρισμα σεζόν του Κιλιάν Εμπαπέ που θα είναι και πρώτος σκόρερ της παρθενικής σεζόν του νεοσύστατου format. Που πέραν όλων των άλλων θα υπάρξει προσοδοφόρο για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Καθώς προβλέπεται ότι οι “ροχιμπλάνκος” θα ξεπεράσουν τα προημιτελικά που αποτελούν το ταβάνι τους τα τελευταία χρόνια και θα βρεθούν έτσι πάνω από άλλες εξίσου καλές ομάδες. Όπως η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Που σύμφωνα με τον πρώτο διαχειριστή του OneFootball δεν θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.

Οι προβλέψεις του διαχειριστή 2

Prediction credits: OneFootball (Facebook account)

Οι οποίες διαφέρουν πάρα πολύ για τον admin νο. 2. Που πιστεύει ότι η Άστον Βίλα θα βρεθεί τη χρονιά της επιστροφής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εκεί που ήταν και πριν 42 χρόνια. Όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το οποίο αναμένεται να τρίβει τα μάτια του τόσο με την πορεία της Μπολόνια και της Στουρμ Γκρατς όσο και με την Μπαρτσελόνα που μας παρουσιάζεται από τον διαχειριστή νούμερο 2 ως η ομάδα που δε θα συναντήσει φέτος το potential της. Χωρίς να ξέρουμε ωστόσο το γιατί.

Οι προβλέψεις του διαχειριστή 3

Prediction credits: OneFootball (Facebook account)

Όπως το γιατί δεν ξέρουμε και γύρω από τη θεώρηση του admin 3, ο οποίος συμφωνεί με τον Χάνσι Φλικ και λέει ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι η επόμενη Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Σε βάρος κιόλας της Ρεάλ που θα χάσει το πρώτο El Clásico που θα είναι παράλληλα και τελικός Champions League. Στο οποίο φαίνεται κιόλας ότι θα επιστρέψει δυναμικά η Γιουβέντους. Που σε αντίθεση με την Άρσεναλ θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Οι προβλέψεις του διαχειριστή 4

Prediction credits: OneFootball (Facebook account)

Πράγμα άκρως αντίθετο, σε ότι έχει να κάνει με την έκπληξη και τα όσα πιστεύει ο τέταρτος admin. Που πέραν του ότι βλέπει τη Ρεάλ να προσθέτει στη συλλογή της το 16ο τρόπαιο με τα “μεγάλα αυτιά”, είναι και ο μοναδικός που δε συνδυάζει τον νέο θρίαμβο των “Μαδριλένων” με τον Κιλιάν Εμπαπέ και αντίστοιχα τον αποδίδει σε ένα μεγάλο μέρος του στον Βινίσιους Τζούνιορ. Που θα είναι για τον διαχειριστή νούμερο 4 αυτός, ο οποίος θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του να επιβληθεί έναντι αντιπάλων όπως η Λίβερπουλ που ωστόσο δεν θα ανταποκριθεί στα αναμενόμενα ή Βίλα που θα βρεθεί αναπάντεχα ψηλά δυσκολεύοντας ίσως και το μονοπάτι του νέου “λευκού” εν τέλει θριάμβου.

Οι προβλέψεις του διαχειριστή 5

Prediction credits: OneFootball (Facebook account)

Ο οποίος θα συμβεί σύμφωνα και με τον πέμπτο admin, που τοποθετεί τη δική αναπάντεχη πρόβλεψη στην ομάδα που θα κάνει τη δική της breakthrough season. Η οποία στην περίπτωση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να συμπυκνώνεται και σε ένα ζευγάρι οριακών νικών απέναντι σε ένα κλαμπ μεγαλύτερου διαμετρήματος. Σαν τη Ντόρτμουντ. Που θεωρείται κιόλας μια από τις πιο ασφαλείς προβλέψεις όσον αφορά την ομάδα απογοήτευση. Καθώς έκανε πέρυσι τη δική της υπέρβαση φτάνοντας στον ακροτελεύτιο παιχνίδι της σεζόν 23/24.

Οι προβλέψεις του διαχειριστή 6

Prediction credits: OneFootball (Facebook account)

Η οποία, καταλήγοντας, αποτελεί κιόλας το σκονάκι του admin no. 6. Που προχωρά επίσης σε μη ριψοκίνδυνες σκέψεις. Διότι δίνει την κούπα στη Σίτι, βλέπει την Παρί να ξεχωρίζει και συνάμα τη Τζιρόνα απογοητεύει. Γεγονός που λογίζεται τόσο εξωφρενικά αναμενόμεν όσο και το ότι ο Κέιν θα βγει πρώτος σκόρερ ενώ έχει ξεκινήσει τη φετινή του πορεία από ένα ματς, στο οποίο πέτυχε 4 γκολ.

 

Δείτε ακόμη:

Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική (videos)

Champions League: Τα ρεκόρ της πρώτης βραδιάς (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ