Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: Απώλεσε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να επικρατήσει της Καλλιθέας στη Λεωφόρο, μένοντας στο 0-0… κι έτσι έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση της Super League, εκεί που είναι πλέον μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ.

 

Η Ένωση είχε την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαραγκάν. Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι ήταν αρκετά απειλητική μέσω αντεπιθέσεων, ωστόσο ο Στρακόσα ήταν σταθερός. Στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι», που υποδέχονται τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική (29/09, 21:00), ενώ οι γηπεδούχοι που έφτασαν τους 4 βαθμούς (11η θέση) με 4 ισοπαλίες (Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό, Λαμία και ΑΕΚ) σε 5 αγώνες, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Βόλο (28/09, 17:00).

 

Καλλιθέα: Μπαραγκάν, Μανθάτης, Χάνουσεκ, Ισμάτ-Μιρέν, Μότοτς, Πασαλίδης (71′ Τσιβελεκίδης), Μερκάτι (67′ Εντιαγέ), Ντιμπά, Ντεμέτριους (67′ Βασιλόγιαννης), Μουτίνιο (71′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (85′ Σοίρι).

ΑΕΚ: Στρακόσα, Μουκουντί (37′ λ. τρ. Κάλενς), Πήλιος, Πινέδα, Βίντα, Σιμάνσκι (66′ Γιόνσον), Μάνταλος, Περέιρα (76′ Τσιλούλης), Κοϊτά (66′ Τσούμπερ), Ελίασον (76′ Φερνάντες), Πιερό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ