Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγχώθηκε στο πρώτο μέρος όμως νίκησε εύκολα στο δεύτερο ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος απέδειξε πως είναι μία ομάδα που δύσκολα θα περάσει κάποιος από την έδρα του, κάτι που έγινε ορατό σήμερα απέναντι στη Λαμία, της οποία επιβλήθηκε με 4-2.

Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν ιδανικά το πρώτο μέρος, με τον Καρλίτος μόλις στο 5′ να κάνει το 1 – 0. Στο 36′ ο Πάμπλο Γκαρσία θα δει τον Καρλίτος να μην μπορεί να συνεχίσει, με αποτέλεσμα στο 39′ να μπαίνει στην θέση του ο Φαν Φέρτ. Σα να μην έφτανε αυτό όμως για τους γηπεδούχους, ο Ραντόνια θα καταφέρει να ισοφαρίσει με κεφαλιά λίγα δευτερόλεπτα μετά και θα πάνε στο ημίχρονο με το σκορ 1 – 1. Στο β’ μέρος οι Περιστεριώτες μπήκαν με σκοπό να… κλειδώσουν τη νίκη και τα κατάφεραν. Την αρχή έκανε ο Μπακού στο 50′ ο οποίος έγραψε το 2 – 1, ενώ στο 70′ ο Φαν Φερτ θα κάνει και το 3 – 1. Στο 77΄ ο Αθανασίου θα φτάσει στο 4 – 1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 89′ ο σύλλογος της Φθιώτιδας θα μειώσει σε 4 – 2, όταν σε προσπάθεια του Χουτεσιώτη να μαζέψει την μπάλα, εκείνη θα του γλιστρήσει και θα περάσει οριακά την γραμμή.

Με το τρίποντο αυτό ο Ατρόμητος πάει στους 8 βαθμούς και μπαίνει βάζει γερές βάσεις για τις θέσεις 5-8 από τώρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81′ Βρακάς), Τσινγκάρας (81′ Τσακμάκης), Ουεντραόγκο, Μπακού (81′ Γκονζάλες), Γιουμπιτάνα (66′ Μιχόρλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39′ Φαν Φερτ)

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Σαντμπεργκ (46′ Μπικόφ), Κορνέζος (74′ Σιμόνι), Λέο Αντράντε, Ραντόνια, Γιαννουτσος, Νούνιεθ, Ρινγκ, Φουρτάδο (79′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (56′ Χερνίκες), Βλαχομήτρος (56′ Γκουίντο)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ