Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Σημαντική νίκη κόντρα στον πολύ δυνατό Ηρακλή Θερμαϊκού! (pics)

Εχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, η Δόξα Ασσήρου αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή Θερμαϊκού για την 3η αγωνιστική της Eurolamp Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν και πήραν τη νίκη χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο επιθετικός Θάνος Τρικαλόπουλος στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης και απέκτησαν την ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Δύο εκ των «φαβορί» του πρωταθλήματος όπως χαρακτηρίστηκαν από την αρχή της φετινής χρονιάς, ο Ηρακλής Θερμαϊκού και η Δόξα Ασσήρου αναμετρήθηκαν σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο αυτόν του Αγίου Βασιλείου. Από την αρχή μέχρι και το τέλος, όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές και δυνατές μονομαχίες, 4 δοκάρια(ένα για τη Δόξα Ασσήρου), πολλές φάσεις και ένα καθοριστικό τέρμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 35′ ο Τρικαλόπουλος έκανε το 0:1 με ωραίο δυνατό σουτ στέλνοντας από κοντική απόσταση τη μπάλα στο παραθυράκι του Γρηγοριάδη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Λίγο νωρίτερα, ο Μπάγιος από πλευράς φιλοξενούμενων είδε το δικό του σουτ να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βάλουν γκολ με τον Καραβελίδη να δηλώνει παρών όπου χρειάστηκε. Οι παίκτες της Ασσήρου είχαν και κάποιες κακές στιγμές στο παιχνίδι τους κυρίως με λάθος μεταβιβάσεις, αλλά μετά το 35ο λεπτό όπου σκόραραν, ανέβασαν ρυθμό.
Το ημίχρονο έληξε με τους ασπρόμαυρους να διατηρούν το προβάδισμα του ενός τέρματος.

Στο 2ο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν ακόμη πιο δυνατά με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά μάταια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 3-4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ κυρίως σε αντεπιθέσεις, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Γρηγοριάδης ήταν εκεί για να επέμβει. Όσο πηγαίναμε προς τη λήξη του παιχνιδιού, τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν με το παιχνίδι να παίρνει μία άγρια μορφή. Το 0:1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες του Γιάννη Παγώνη να πανηγυρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο!

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής Θερμαϊκού κοντράρεται σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παύλο Μελά, ενώ η Δόξα Ασσήρου παίζει στους Αμπελόκηπους με τον Ηρακλή.

 

Τα στοιχεία του Αγώνα

Eurolamp Α1 κατηγορία ~ 3η Αγωνιστική
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 ~ 17:00
Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Βασιλείου


Διαιτητής: Καπρέτσος Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός: Φακανάς Ιωάννης
Β’ Βοηθός: Χρυσανίδης Χρήστος
4ος Διαιτητής: Ναζίρης Α.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Ηρακλής Θερμαϊκού(Δούμας): Γρηγοριάδης, Δημητρακούδης, Καλλίδης, Μουτζούρης, Τσαχουρίδης, Κυριακίδης(58′ Φούσκας), Χαραλαμπίδης, Λουφάκης, Ζαγναφέρης(58′ Μπικιάρης), Αλωπούδης(80′ Παππάς), Μαυρομάτης(89′ Μορθάνος)

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης): Καραβελίδης, Αχαλινόπουλος, Παπαχρυσάνθου, Κακοτρίχης(89′ Γιαγιάκος), Μαργαρίτης, Κατσαμακίδης, Σταμπουλής Γ.(89′ Ζλατίντσης), Γουνόπουλος(79′ Κουκουρίγκος), Καραμπατάκης(62′ Ιωακειμίδης), Μπάγιος(53′ Αδαμίδης), Τρικαλόπουλος

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ