Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του κίτρινου (τύπου)

Τίτλος εφημερίδας προσκείμενος στην ΑΕΚ. «Ο ανταγωνισμός δε μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ» και μάλιστα επιβεβαιώθηκε όπως γράφουν, προφανώς λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. Και τότε ποιος ο λόγος να κατεβαίνει η ΑΕΚ στα παιχνίδια; Και τότε γιατί δεν είναι μόνη, πρώτη; Λοιπόν κύριοι που γράφετε αυτές τις ανοησίες, κάνετε μεγάλο κακό γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που τα πάντα τα καταπίνουν αμάσητα.

 

Και που πιστεύουν ότι τους πλασάρετε. Και που μετά, το μυαλό τους γεμίζει με αέρα κοπανιστό, όπως είναι φουσκωμένα τα μπαλόνια… και που μπορεί μετά αυτό να τους οδηγήσει και σε… βία! Ομάδα που είναι εκτός ανταγωνισμού, όπως εσείς το εννοείτε, γιατί είναι κατ’ εσάς η καλύτερη όλων, είναι καταδικασμένη να να μη πάει ποτέ μπροστά.

Απλά γιατί μόνο ο ανταγωνισμός σε πηγαίνει μπροστά και σε βελτιώνει και στο χορτάρι είναι ο καθρέφτης της κάθε ομάδας και όχι στα βαρύγδουπα σχόλια των φυλλάδων σας, για να γίνεστε αρεστοί. Θυμηθείτε μόνο τι έγινε εχθές στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακού. Όπως και στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καθίσει αναπαυτικά στις δάφνες του Κόνφερενς και πιστεύουν πως όλα τα παιχνίδια θα τα κερδίζουν χωρίς να ιδρώνουν. Ευτυχώς όμως η μπάλα τιμωρεί τους αλαζόνες και τους φανφαρόνους και τους ηλίθιους. Υποκλίνομαι στις δηλώσεις Μεντιλίμπαρ. Καλησπέρα σας…

 

Επιμέλεια: Σοφία Σαμαρά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ