Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μοιρασιά στο Αίγιο, «φωνές» η Α.Ε. Μυκόνου

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Αβύθου Παναιγιάλειος και ΑΕ Μυκόνου καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για το τέρμα του Τουργαΐδη στο 92′ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό.

 

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ως πιο δεμένη και δυνατή ομάδα καθώς η ομάδα του Παναιγιαλείου απαρτιζόταν από ένα νεανικό ρόστερ,με πολλές απουσίες και χωρίς τις μεταγραφές των ξένων ποδοσφαιριστών καθώς τα δελτία τους δεν ήταν έτοιμα,με αποτέλεσμα στο 10′ η Μύκονος να απειλήσει πρώτη αλλά το σουτ του Σαμπανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναιγιάλειος απάντησε στο 14′ με το σουτ του Σάλλα που κατέληξε αουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 24′ ωραία ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου από τα δεξιά που θα «σπάσει» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ ο Πινέιρο θα γράψει το 0-1.

Η αντίδραση του Παναιγιαλείου ήταν άμεση και στο 33′ με ατομική ενέργεια και με σουτ εντός περιοχής ο Μπούμπας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 40′ το σουτ του Αθανασόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Χανιωτάκης. Ενώ στο 45′ ο Γεωργόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τουργαΐδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ειδικά στα πρώτα λεπτά έπεσε τελείως και κύλησε σε χαμηλο τέμπο με αποτέλεσμα η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία να έρθει στο 64′ αλλά το σουτ του Λιάτου από ευνοϊκή θέση απέκρουε ο Χανιωτάκης. Στο 73′ το σουτ του Αθανασόπουλου θα περάσει ελάχιστα έξω από την δεξιά γωνία του κάθετου δοκαριού. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το πλασέ του Παπαδόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο 85′ το σουτ του Λιάτου απέκρουσε σε κόρνερ ο Χανιωτάκης. Τέλος στο 92′ ο Τουργαΐδης πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής αλλά ο Β βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους που υποστηρίζουν πως το τέρμα είναι καθαρό και έπρεπε να μετρήσει.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (Κώστας Γιαλτσίδης): Αντωνόπουλος, Γαλαριώτης, Ρίζος, Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ντούκας, Ορτέντζιος (63′ Λιάτος), Μπούμπας, Αθανασόπουλος (95′ Παπαγεωργίου), Σάλλα, Ντούνης (84′ Ανταχόπουλος).

Α.Ε. Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Βοΐκος, Μούλας, Αρκούδας, Μουρίκι, Σγκούρι (40′ Τουργαΐδης), Ντόκος (72′ Πάγια), Σαμπανίδης (72′ Γάσπαρης), Πινέιρο (62′ Τράκας), Παπαδόπουλος.

 

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ