Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Women’s European Qualifiers Play – Off: Η ώρα της κρίσης που έφτασε και το έργο που είναι δύσκολο (LIVE STREAMING)

Η απόσταση των 41 θέσεων στο FIFA ranking, η μανιώδης σκόρερ Βουλέρ, και οι αποστολέςη των ομάδων.

Ήγγικεν η ώρα λοιπόν! Απόψε (25/10) στις 19:00 είναι η στιγμή που η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών θα δώσει το πρώτο από τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας της. Κι αν αναρωτιέστε γιατί το λέμε αυτό, απαντάμε αμέσως.

Προσδίδουμε λοιπόν τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στο ζευγάρι των αγώνων της Ελλάδας με το Βέλγιο, διότι είναι αυτοί όπου αν η Εθνική μας σημειώσει περισσότερα τέρματα από την αντίπαλο της τότε θα παρευρεθεί στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της ιστορίας της.

Table credits: OneFootball (Facebook account)

Ας πάμε όμως να δούμε την αφετηρία από την οποία ξεκινούν οι δύο ομάδες την προσπάθεια τους να τσεκάρουν ένα από τα τελευταία εισιτήρια για τα γήπεδα της Ελβετίας και το WEURO 2025.

Ξεκινάμε λοιπόν από το Βέλγιο. Οι “κόκκινες φλόγες”, λοιπόν, μπαίνουν στη μάχη από την 20η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και με εχέγγυο την παρουσία τους και στο προηγούμενο WEURO που διεξήχθη στα γήπεδα της Αγγλίας το καλοκαίρι του 2022.

Table credits: FIFA.com (Official site)

Την ίδια ώρα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην 61η θέση παγκοσμίως και φέρει μόνο το ταλέντο του και τις ελπίδες όλων εμάς για κάτι μεγάλο, το οποίο πλησίασε πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φαινόταν ότι θα συνέβαινε μέχρι το περσινό καλοκαίρι.

Info credits: Belgian Red Flames (IG account)

Ας τα αφήσουμε όμως τα στενάχωρα κι ας πάμε να γνωρίσουμε τις ομάδες που θα αναμετρηθούν σήμερα. Ξεκινώντας από από τις δυναμικές Βελγίδες για τις οποίες τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στην Τέσσα Βουλέρ. Για την οποία ήδη ξέρουμε ότι αγωνίζεται στην Ίντερ φέροντας ταυτόχρονα τον τίτλο της πρώτης σκόρερ στο περσινό ολλανδικό πρωτάθλημα και εκείνον του μέλους του top 10 των σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων διαχρονικά.

Info credits: Ethniki Omada (IG account)

Αρκετά είπαμε όμως και για τις αντιπάλους. Ώρα να πάμε στη δική μας πλευρά και στα πρόσωπα που από την πλευρά μας θα αποτελέσουν το πολιορκητικό κριό με τον οποίο θα επιχειρήσουμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Ξεκινάμε από τη Βεατρίκη Σαρρή ή αλλιώς το προσωπικό γύρω απο το οποίο συγκεντρώνονται οι περισσότερες πιθανότητες όσον αφορά το ποια κοπέλα έχει την ικανότητα να κάνει τα πράγματα να συμβούν για την Εθνική μας Ομάδα. Η οποία στο πρόσωπο της εξτρέμ της Έβερτον βλέπει την ηγέτιδα που χρειάζεται για να προοδεύσει. Ενώ σε εκείνα Τατιάνας Γεωργίου και της Σοφίας Κόγγουλη αντικατοπτρίζονται οι απαιτούμενες βοήθειες τόσο για τη Βεατρίκη όσο και για το υπόλοιπο εθνικό μας συγκρότημα προκειμένου αυτό να φτάσει εκεί που ονειρεύεται.

Πράγμα που αποτελεί τελειώνοντας και τη δική μας ευχή για την κατάληξη της μονομαχίας των τεσσάρων ημερών στην οποία εισάγονται σήμερα οι ποδοσφαιρίστριές μας.

Δείτε ακόμη:

Women’s European Qualifiers Play – Off: Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση

Τέσα Βουλέρ: Ο άσσος στο μανίκι της εθνικής Βελγίου (video)

Τέσα Βουλέρ: Διπλή διάκριση για τη Βελγίδα σούπερ σκόρερ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ