Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Φόρεστερ: «Δεν είχα ποτέ προπονητή σαν τον Καντσελιέρι»

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 87-82 επί της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της GBL.

Ο Τζέικ Φόρεστερ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστικών του αγώνα, πετυχαίνοντας 15 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα λάθος σε 21 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Αμερικανός σέντερ του Δικεφάλου μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για την έκβαση του αγώνα και την βελτίωσή του στο σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα, αποθέωσε τον Μάσιμο Καντσελιέρι, τονίζοντας πως δεν έχει συνεργαστεί με κάποιον προπονητή σαν αυτόν, χαρακτηρίζοντάς τον «απαιτητικό» και «παθιασμένο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μία σημαντική νίκη, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει. Έχουμε καλούς προπονητές και μας βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου στο FIBA Europe Cup».

Για την παρουσία του στο ματς:

«Θέλω να είμαι ο καλύτερος αμυντικός και να αφοσιωθώ στα καθήκοντά μου. Η παρουσία μου εκεί ήταν σημαντική για την πορεία της ομάδας. Θέλω να βελτιώνομαι όσο περισσότερο γίνεται».

Για τη διαφορά επιπέδου στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Οι μάχες με τις αντίπαλες ομάδες είναι πιο δύσκολες εδώ. Χρειάζεται να είσαι έτοιμος και είναι κάτι που χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες Θέλω να μένω υγιής».

Για το πώς τον επηρεάζει ο Καντσελιέρι:

«Δεν είχαν προπονητή σαν αυτό. Ζητάει πολλά όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στην προπόνηση. Είναι απαιτητικός. Έχει πάθος για το παιχνίδι. Κάνει τους πάντες να θέλουν να προπονούνται και να παίζουν με τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να να βελτιωνόμαστε. Εμένα με ικανοποιεί και προσπαθώ να εφαρμόσω όσα μου λέει».

Για το αν υπήρχε συγκεκριμένη προετοιμασία για το πώς θα αντιμετώπιζαν τους ψηλούς της ΑΕΚ:

«Είχαμε κάνει σχετική προετοιμασία. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο παιδιά που έχουν όγκο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις για να πάρουμε ελεύθερα σουτ».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ