Λίγο πριν πέσει η «αυλαία» της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου στην ΕΠΣΜ, οι ιθύνοντες της Δόξα Ασσήρου ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καζαντζίδη για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.
Ο Γιώργος Καζαντζίδης είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας με επιτυχία μέχρι και την Κ19 των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, ενώ να αναφέρουμε πως έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του Άρη. Τα κύρια χαρακτηριστικά του 18χρονου αμυντικού είναι η δύναμη και το πάθος του.
Έρχεται στη Δόξα Ασσήρου για να πάρει τις απαιτούμενες εμπειρίες και δουλεύοντας με τον κόουτς Παγώνη Γιάννη να βελτιώσει τα στοιχεία του. Με τη Δόξα Ασσήρου προπονείται το τελευταίο διάστημα, συμμετέχοντας μάλιστα και σε ένα φιλικό που έδωσε η ομάδα με την ΑΠΕ Λαγκαδά.
Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Καζαντζίδης χαρακτηρίζεται για το ήθος και τις αξίες του καθώς υπηρέτησε τα 8 και πλέον χρόνια στον Άρη με απόλυτο σεβασμό προς την ομάδα και χωρίς να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Στις 17 Δεκεμβρίου του 2024 αποχαιρέτησε τον Άρη Θεσσαλονίκης και επίσημα, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας τα εξής:
«Μετά από οκτώμιση χρόνια και πολλές δύσκολες σκέψεις ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τα τμήματα υποδομής της ομάδας της καρδιάς μου. 8μιση χρόνια που είναι ανέφικτο να χωρέσουν σε λίγες γραμμές. Οκτώμιση χρόνια που μεγάλωσα μαζί με τον ΑΡΗ, την μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας. Είμαι πολύ περήφανος για όσα κατάφερα. Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο στο μπράτσο εκπροσωπώντας την ομάδα που λατρεύω από μικρό παιδάκι.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους συμπαίκτες, προπονητές και υπεύθυνους με πίστεψαν και με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν παίκτης, να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πάνω από όλα να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τον ΑΡΗ.
Αποχωρώ με πικρία αλλά με το κεφάλι ψηλά. Ευγνώμων και περήφανος. Μέχρι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση…»