Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025

ΠΑΣ Γιάννινα: Το μεσημέρι που τα Γιάννενα άλλαξαν την Α1

Η προειδοποίηση στον τελικό του Κυπέλλου, η Σελίμ Ερντέμ και το μπαμ που ερχόταν αλλά καλύφθηκε από την αδιαφορία.

Το χθεσινό μεσημέρι θα το θυμούνται για πολύ καιρό όσοι ασχολούνται με την Α1 Γυναικών. Καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έγιναν τρωτές οι άτρωτες, οι οποίες αν και μέχρι πρότινος έχαναν μόνο από τις άσπονδες αντιπάλους τους, ξαφνικά ή μάλλον όχι και τόσο ξαφνικά ηττήθηκαν και από μια από τις ομάδες που μέχρι πρότινος τους απαγορευόταν έστω και να ονειρευτούν ότι μπορούν να κερδίσουν τις πρωταθλήτριες.

Score credits: PAS Giannina (IG account)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 88-77

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 40-37, 63-55, 88-77

Πιο συγκεκριμένα, η συμπαθέστατη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε αυτό που μέχρι και πριν λίγες μέρες έμοιαζε για εκείνη ακατόρθωτο και κέρδισε τον Ολυμπιακό με διψήφια διαφορά. Με την επικράτηση να έρχεται μάλιστα με τρόπο ιδιαιτέρως εμφατικό. Διότι οι Γιαννιώτισσες κατείχαν το προβάδισμα στο τέλος καθεμιάς από τις τέσσερις περιόδους του αγώνα.

Score credits: PAS Giannina (IG account)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 51-59

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 32-27, 43-41, 51-59

Διαμορφώνοντας έτσι μια εξέλιξη και νίκη που αν μη τι άλλο διαφαινόταν ήδη από τον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή στο “Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού”. Όπου οι κοπέλες του συλλόγου των Ιωαννίνων προηγήθηκαν για 35 περίπου λεπτά αλλά λύγισαν στο τέλος.

Photo credits: Selen Erdem (IG account)

Παρά ταύτα και αυτή η πρώτη απόπειρα αλλά και η δεύτερη επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας από τη βορειοδυτική Ελλάδα να κερδίσει τις πρωταθλήτριες έχει ονοματεπώνυμο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από της Σελίν Ερντέμ, η οποία ανέλαβε την ομάδα προ 3 μηνών και την έχει φέρει στην 6η θέση, αλλά πολύ περισσότερο της έχει εμφυσήσει την απαραίτητη φλόγα που χρειάζεται όχι μόνο για να κοιτάξει αυτή τα εγχώρια μεγαθήρια στα μάτια, αλλά και για να τους επιβληθεί.

Çok güzel Selen Erdem! 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ