Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025

Ο νόμος του ΟΑΚΑ θα στείλει τον Παναθηναϊκό στο Άμπου Ντάμπι

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά στην Κωνσταντινούπολη και κατάφερε να φύγει με τουλάχιστον μία νίκη από την έδρα της Εφές, φέρνοντας τη σειρά στο 2-2 και τώρα… θα μιλήσει ο νόμος του ΟΑΚΑ.

Μετά το 1-1 στην Αθήνα τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλούταν να πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα «διπλό» στην Πόλη, αν ήθελε να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Final-4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.

Ευτυχώς για τον Αταμάν και τους παίκτες του, η δουλειά έγινε από το πρώτο παιχνίδι, με τους «πράσινους» να βγάζουν από πάνω τους όλη την πίεση και να πηγαίνουν στο 4ο game χωρίς άγχος, μιας και γνώριζαν πως σε περίπτωση ήττας η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, όλη αυτή η πίεση μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο της Εφές, που ήθελε πάση θυσία τη νίκη στο χθεσινό ματς (2/5), την οποία κατάφερε να πάρει με μεγάλη δυσκολία και το σκορ να λήγει στο 85-82 υπέρ των Τούρκων.

Τώρα, είναι η μεγάλη ώρα για τον Επτάστερο. Περίπου έναν χρόνο πριν οδήγησε τη σειρά με την Μακάμπι στο 5ο game, εκεί που ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και στην έδρα του κατάφερε να… καταπιεί την ομάδα από το Ισραήλ με τον «πράσινο» κόσμο στο πλευρό του.

Το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος. Την Τρίτη (6/5) η ομάδα του Αταμάν έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι do or die, αλλά αυτό δεν πρόκειται να πτοήσει τους παίκτες και τον ίδιο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, που αποδεικνύουν καθημερινά πως ζουν για αυτά τα παιχνίδια και στο τέλος καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Ήδη, από τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέσα σε τέσσερις ώρες, εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον 5ο αγώνα με την Εφές και ο νόμος του ΟΑΚΑ θα μιλήσει και πάλι στέλνοντας τον Παναθηναϊκό στο Final-4 και το Άμπου Ντάμπι, με μοναδικό στόχο το 8ο αστέρι στην πράσινη φανέλα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ