Εντυπωσιακή για ακόμα μία φορά ήταν φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επικράτησε 2-0 της Μπάγερν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από την αναμέτρηση Ρεάλ – Ντόρτμουντ (2-0 ημίχρονο). Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μουσιάλα… που διέλυσε τον αστράγαλό του, τελευταία εμφάνιση του Μίλερ με τους Βαυαρούς.
Ο Ντουέ στο 78ο λεπτό έκανε με μακρινό σουτ το 1-0, ενώ ο Ντεμπελέ με πλασέ στο 90’+6′ ζευγάρωσε τα τέρματα για τους Γάλλους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Πάτσο (82′) και Ερνάντεζ (92′).
Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Βιτίνια, Ζοάο Νέβες, Φαμπιάν Ρουίθ (80′ Ζαΐρ-Εμερί), Ντουέ (81′ Ερναντέζ), Μπαρκολά (70′ Ντεμπελέ), Κβαρατσχέλια (84′ Μπεράλδο).
Μπάγερν: Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Τα, Στάνισιτς (34′ Μποέ (88′ Γκερέιρο)), Κίμιχ, Πάβλοβιτς (80′ Γκορέτσκα), Ολίσε, Μουσιάλα (46′ Γκνάμπρι), Κομάν (80′ Μίλερ), Κέιν.