Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

«Μπλόκο» στην Τρίπολη και τρίτη σερί απώλεια…

«Μπλόκο» στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό, που δέχτηκε την ήττα με 1-0 από τον Astera AKTOR, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν βαθμούς για τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα της Super League.

Παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσμα στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός δεν πείθει στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά τις ισοπαλίες με Παναθηναϊκό (0-0) και Λεβαδειακό (2-2) υπέστει νέα απώλεια βαμθών, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες με το γκολ του Γιαμπλόνσκι στο 21‘, έβαλαν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας της αναμέτρησης. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε περισσότερες ευκαρίες στο πρώτο μέρος, φτάνοντας τις 13 τελικές και την ισοφάριση, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως offside. Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί φεύγοντας με το προβάδισμα για τα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και τον Αστέρα να έχει δοκάρι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λέπτου. Ο Μεντιλίμπαρ, αποφάσισε να βάλει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα επιθετικά του «όπλα», συνέχισε να απειλεί και να μένει στην περιοχή των γηπεδούχων, χωρίς να καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ είχε δοκάρι με τον Ελ Κααμπί στο 84′ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έμεινε στους 15 βαθμούς και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη «γκέλα» της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Ενδεκάδες

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλους, Ντέλι, Χουχούμης, Μούμο (79′ Γκαρθία), Γιαμπλόνσκι (72′ Τζανδάρης), Καλτσάς (72′ Άλβαρες), Μπαρτόλο (79′ Παλάσιος), Ρεγκίς (56′ Αλάγκμπε), Μακέντα

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (70′ Γιαζίτσι), Στάμενιτς, Γκαρθία, Ροντινέι, Κωστούλας (70′ Ζέλσον), Μασούρας, Γιάρεμτσουκ (56′ Ελ Κααμπί)

Διαιτητής: Φωτιάς Βοηθοί: Κολλιάκος, Σπυρόπουλος Τέταρτος: Κατσικογιάννης VAR: Παπαδόπουλος, Αντωνίου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ