Απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχαμε ακόμα μία ισοπαλία για τους «αιώνιους», ένα αποτέλεσμα που συναντάμε στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να προηγείται στο 14′ με κεφαλιά του Κάρμο και τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 74′ (1-1).
Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της απευθείας αποβολής του Κοστίνια στο 45’+2′, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90’+4′) ο Ίνγκασον αποβλήθηκε έπειτα από την δεύτερη κίτρινη.
Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (02/02, 16:30), έφτασε στους 44 βαθμούς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ενώ ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ (01/02, 18:00) έχει πλέον 40 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ.
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Ροντινέι, Μαρτίνς (46′ Γκαρθία), Τσικίνιο (76′ Κωστούλας), Ελ Κααμπί (87′ Γιάρεμτσουκ).
Παναθηναϊκός (Βιτόρια): Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (46′ Βαγιαννίδης), Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς (46′ Ουναχί), Μπακασέτας (69′ Γερεμέγεφ), Πελίστρι (83′ Λημνιός), Τζούριτσιτς (61′ Τετέ), Ιωαννίδης.