Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Χ»άρηκαν και οι δύο!

Επισκοπή-Νίκη Βόλου 0-0

Χέρι-χέρι οι δύο ομάδες καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον πληρούν τα οικονομικά κριτήρια θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε κάτω από αφόρητη ζέστη η τελευταία αγωνιστική για το Νότιο όμιλο της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο η μεγαλύτερη φάση του αγώνα έγινε στο 22’ όταν το πλασέ του Κρουθ μέσα απ΄την περιοχή κοντραρίστηκε απ΄τους γηπεδούχους και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Η Επισκοπή από τη μεριά της κέρδισε πολλά κόρνερ, αλλά όλα πέρασαν ανεκμετάλλευτα μπροστά από την εστία του Καραγκιόζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν συγκινήσεις από πλευράς ευκαιριών και αμφότερες οι ομάδες δεν ρίσκαραν επιθετικά, καθώς έδειχναν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Χρουσιέλ, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Ανδρέου, Πολυχρόνης, Γεωργούσης (80′ Ανυφαντάκης), Παναγιωτίδης, Ρότσα, Λίμα, Τσιριγώτης
Νίκη Βόλου: Καραγκιόζης, Πολίμος (79′ Θεοδωρόπουλος), Αργύρης, Μπαλάφας, Καλουτσικίδης, Μπιτσάκος, Κωστίκος, Σαλαμούρας (74′ Ζιάκας), Κρουθ (74′ Τσιώλης), Γκαρσία (91′ Πετράκης), Ροχάνο (91′ Γκονζάλες)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ