Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ριέκα

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει για τον χρόνο και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ριέκα για τα play-off του Europa Conference League την Πέμπτη 19/8 στις 21:00.

 

Η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στα play-off του νεοσύστατου Conference League είναι σε λιγότερο πια από 3 μέρες (19/8, 21:00, OPEN) και για αυτόν το λόγο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προέβη στην παρακάτω ενημερωτική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ριέκα:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (18.08) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα κόντρα στη Ριέκα για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (19.08) στις 21:00.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα                  Τιμή
1                        €45
2, 3                    €35
5, 6                    €20
7, 7A, 8              €15
VIP 3ου:           €100
VIP 4ου:           €100

Κανάλια Πώλησης

Α. Εκδοτήρια Τούμπας: Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:Τετάρτη (18.08): 09:00-17:00Πέμπτη (19.08): 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώναΓια την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού / νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο. Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.-Ονοματεπώνυμο Κατόχου-Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)-ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickemaster: Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο. Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.–Ονοματεπώνυμο Κατόχου-Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)-ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Δ. Καταστήματα Public: Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού / νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ