Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μάχη βαθμών και γοήτρου!

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΠΟΨΕ (Ο3/10, 20:30) ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» ΤΩΝ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ.

 

Άλλο ένα ντέρμπι για την νέα σεζόν  με τον Ολυμπιακό  να υποδέχεται τον αιώνιο εχθρό του Παναθηναϊκό που  είναι και πάλι  φιλοξενούμενος σε ντέρμπι μετά το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη πριν 2 εβδομάδες για το ματς με τον Άρη . Οι πράσινοι με καλή διάθεση μετά τα 5 γκολ που έβαλαν στον ΝΠΣ Βόλος στην λεωφόρο θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να παρουσιάσουν  μια ευχάριστη εικόνα και εκτός έδρας κάτι που ως τώρα δεν έχουν κάνει με 2 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στο ντέρμπι με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών όπως τους : Διούδη , Σένκενφελτ, Κουρμπέλη, Βέλεθ και Ιωαννίδη γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας καθώς η 11αδα θα είναι με πολλά νέα πρόσωπα που δεν έχουν χημεία. Οι απόντες για μεγάλο διάστημα λόγο τραυματισμού  Σένκενφελτ και Κουρμπέλης δεν προβλημάτιζαν τόσο καθώς ο προπονητής είχε δείξει πως έχει λύσεις η ομάδα  όμως μέσα στην εβδομάδα προέκυψαν τόσο το τράβηγμα του Βέλεθ από το ματς με τον Βόλο όσο και η ίωση που έβγαλε εκτός τους Διούδη και Ιωαννίδη με τον νεαρό φόρ να έχει δείξει φοβερό φορμάρισμα στα τελευταία ματς.

Με δεδομένες αυτές τις απουσίες λοιπόν  ο Ιβάν Γιοβανοβιτς σχεδιάζει ένα σύστημα 4-3-3 όπου η 11άδα  θα είναι  με Μπρινιόλι να κάνει ντεμπούτο στην νέα του ομάδα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Σαντσεθ που παίζει πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, Χουανκαρ αριστερό μπακ και τους ΠούγγουραΣάρλια στο κέντρο της άμυνας με τον Κροάτη να μην έχει πείσει με τις ως τώρα εμφανίσεις του σε μια άμυνα αλλαγμένη στα 3/5. Αλέξανδροπουλος με τους Πέρεθ, Λούντβιστ στο κέντρο και Βιταλ, Χατζηγιοβαννης στα άκρα λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Καρλιτος που θα είναι στην αιχμή του δόρατος όντας ο 1ος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 4 γκόλ.

Με αυτήν την δοκιμαστική 11αδα οι φιλοξενούμενοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα προσπαθήσουν να αποφύγουν να δεχτούν ένα γρήγορο γκολ και με μέτριο πρεσινγκ να πάρουν κατοχή και να κρατήσουν μπάλα ώστε να μην αφήσουν χώρο στον ολυμπιακό ο οποίος έδειξε και μεσοβδόμαδα με την Φενερμπαχτσε για το Europa league πως αν βρεί χώρους στην πλάτη της άμυνας ή ανοιχτές γραμμές μπορεί να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι. Αύριο λοιπόν Κυριακή στις 20:30 θα δούμε εάν το σύνολο του Γιοβάνοβιτς θα πάρει την 1η του εκτός έδρας νίκη για φέτος ή οι παίκτες του Μάρτινς θα κάνουν την 6η συνεχόμενη τους νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υ. Γ Θετική αύρα στο πράσινο στρατόπεδο έδωσε και η νίκη της κ19 του Παναθηναϊκόυ  με 3-2 απέναντι στον ολυμπιακό σε ένα ματς με επικές ανατροπές και όμορφα γκολ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ