Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκη λύτρωση για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αναμετρήθηκε σήμερα ( 28/11) στο « Γεντί Κουλέ» με τον Ιωνικό ενόψει της 11ης αγωνιστικής. Οι Κρητικοί επικράτησαν επί του Ιωνικού με 2-1 παίρνοντας το τρίποντο και ανεβαίνοντας στην 4η θέση.

Το παιχνίδι:

Oι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς πιέζοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά τον Ιωνικό. Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ καταγράφηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Φαν Ντάιεν που προσπάθησε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, με ασίστ του Τοράλ, όμως ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε με τα πόδια τελευταία στιγμή.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση με τον Μόντες στο 25′ ο οποίος πέρασε από όλους και σούταρε από τα δεξιά καταλήγοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Επασί. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ξανά να απειλήσουν τον ΟΦΗ στο 33′ με τον Αοσμάν ο οποίος βρήκε χώρου εκτέλεσε ένα εύστοχο σουτ το οποίο ο Επασί μπλόκαρε με γροθιές.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Γκαγιέχος η μπάλα βρήκε τον Βούρο ο οποίος έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ιωνικός έγινε πιο πιεστικός και στο 39′ ο Μάναλης με ταχύτητα πέρασε μόνος του από όλους και σούταρε από τα αριστερά, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ του ΟΦΗ πρόλαβε να αποκρούσει.

Στο 43′ ο Γκαγιέχος άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ με ασίστ του Μαρινάκη, ο Χιλιανός επιθετικός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σκόραρε ένα όμορφο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Σπανού μπήκε πιο δυναμικά και μείωσε σε 1-1 με ένα γρήγορο και όμορφο γκολ στο 48′ ο Αοσμάν, ο οποίος στο πρώτο μέρους του παιχνιδιού απείλησε τον ΟΦΗ βγάζοντας φάσεις, χωρίς όμως να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν πολλές περισσότερες φάσεις και μπήκαν πιο επιθετικά στο 2ο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ βγήκε ξανά στην αντεπίθεση στο 84΄με τον Βούρο ο οποίος από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής, πρόλαβε όμως να μπλοκάρει ο Χουτεσιώτης.

Οι «ασπρόμαυροι» ανέτρεψαν το σκορ με πέναλντι που κέρδισαν στο 89′ το οποίο έκανε ο Τζιγκρίνσκι στον Γιάννου. Ο Λάζαρος Λάμπρου εκτέλεσε το πέναλντι βγάζοντας μπροστά ξανά την ομάδα του στο 90′ .

Ο Ιωνικός πίεσε αρκετά έβγαλε φάσεις δεν κατάφερε όμως να σκοράρει παραπάνω γκολ για να πάρει τη νίκη. Ο ΟΦΗ κυνήγησε από την αρχή του ματς το γκολ, καθώς χρειαζόταν τη νίκη με αφορμή την χθεσινή ήττα του Πας Γιάννινα για να ανεβεί στην 4η θέση και το πέτυχε στο τέλος, κάνοντας παράλληλα και τη 2η του νίκη μέσα στην έδρα του.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης ( Καμάου 76′), Λάμπρου ( Ναμπί 90′ ), Φαν Ντάϊεν ( Γιάννου 58′), Βούρος, Δαμαντής, Γκαγιέχος, Τοράλ ( Τσιλιανίδης 76′ ), Μεγιάδο, Ντε Γκουσμαν ( Πασαλίδης 58′), Μπαλογιάννης

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Αοσμάν ( Βαφέας 81′), Μάναλης, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τζιγκρίσνκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Σάντσες, Κιάκος (Γκανάς 71′), Λένις

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ