Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με ρεζέρβες νίκησε τον Αία Ευόσμου

Χωρίς καμία ξένη αθλήτρια παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής (Volley League Γυναικών) απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρνοντας να νικήσει με 0-3 σετ.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων παρουσίασε αθλήτριες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής και έλλειψη χημείας κάτι το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην νεανική ομάδα του Αία Ευόσμου να αιφνιδιάσει στα δύο πρώτα σετ.

Συγκεκριμένα στο 1ο σετ η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο του σκορ για περίπου 18 λεπτά παιχνιδιού αλλά ο Παναθηναϊκός με τα 24 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος επανήλθε και πήρε προβάδισμα με 16-17 και το 1ο σετ με 19-25.

Το 2ο σετ ξεκίνησε με άσο της αρχηγού του Αία Ευόσμου, Αθηνά Νταντούλα. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν αλλά κάποια κενά στα μπλοκ έδωσαν την νίκη του 2ου σετ στον Παναθηναϊκό με 19-25 .

Αν και το 3ο σετ ξεκίνησε από πόντο της γηπεδούχο ομάδα δεν συνεχίστηκε με τον ανάλογο τρόπο καθώς  το ψυχολογικό επηρέασε τις νεαρές αθλήτριες του Αία και τον Παναθηναϊκό να παίρνει το 3ο σετ με 13 -25. Ως αποτέλεσμα η πράσινη αποστολή καρπώθηκε τους 3 βαθμούς και παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς εν αντιθέσει με τον Αία να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις .

Αναφορικά με την αναμέτρηση ο Προπονητής του ΠΑΟ, Απόστολος Οικονόμου μιλώντας στην ιστοσελίδα ”Αθλητικός Κόσμος” τόνισε: ”Παίζαμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχος από εμάς και η σεζόν είναι μεγάλη για εμάς . Ο λόγος που έκανα το ροτέισον είναι για να προστατεύσω τις βασικές αθλήτριες αλλά τα κορίτσια που έπαιξαν μπορεί να είναι αναπληρωματικές αλλά έπρεπε να τις ενεργοποιήσω γιατί θα χρειαστούν όλες στα επόμενα παιχνίδια ” .

Για την τρέχουσα σεζόν όπου ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη δήλωσε : ” Έχουμε στόχους σε κάθε θεσμό ,η ομάδα σχεδιάστηκε έτσι για να ανταπεξέλθει στις τρεις διοργανώσεις ” . 

” Τον Αία Ευόσμου τον αγαπάω μια ζωή γιατί είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησα και του εύχομαι τα καλύτερα ” ήταν τα λόγια της 26χρονης Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου η οποία έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τόσο με τις μικρές ηλικίες όσο και με την μεγάλη ομάδα :” Πολλές αναμνήσεις καθώς πετύχαμε την άνοδο με την γυναικεία ομάδα ,αρκετά πρωταθλήματα με Παγκορασίδες, Νεάνιδες και Γυναίκες  είχαμε πολύ ωραίο γκρουπ . ”

Προπονητής Αία Ευόσμου ,Κώστας Παπαδημητρίου : ” Ξεκινήσαμε με όρεξη , είπαμε να παίξουμε ελεύθερα γιατί είναι διαφορετική οι στόχοι των δύο ομάδων. Ήταν αρκετά καλό το δείγμα από κάποιες αθλήτριες που δεν είχαν αγωνιστεί σε άλλα παιχνίδια. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και να προσθέτουμε παιχνίδι με παιχνίδι στοιχεία .” 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ