Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Volley League: Ο ΟΦΗ προσπάθησε, ο ΠΑΟΚ όμως δεν τον άφησε!

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν απόψε (4/12) στο κλειστό αθλητικό κέντρο του «Βαρδινογιάννειου σταδίου» ενόψει της 6ης αγωνιστικής της volley league. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 0-3, ενώ ο ΟΦΗ από την πλευρά του προσπάθησε αρκετά και παρουσιάζοντας ικανοποιητική εικόνα στο ματς.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο 1ο σετ με τον Κουμεντάκη με 4 στα 4 σερβίς. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και ανέβηκε στα επόμενα σετ βρίσκοντας μείον 2 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία ο ΜVP της 5ης αγωνιστικής Ραφαήλ Κουμεντάκης, θέλησε να «κόψει» την επίθεση του ΟΦΗ με τα δυνατά καρφιά του, μοιράζοντας τους πόντους στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι στο συμπλήρωμα των 10 πόντων άρχισαν να ισορροπούν στο ματς και να «πατούν» καλύτερα επιθετικά απέναντι στον δυνατό ΠΑΟΚ, παραμένοντας πίσω στο σκορ με διαφορά μόνο δύο πόντους, σε αντίθεση με το ξεκίνημα του αγώνα. Oι Κρητικοί ενώ έφτασαν κοντά στην ανατροπή δεν το εκμεταλλεύτηκαν έχοντας ελλιπή συγκέντρωση και η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη επικράτησε στο πρώτο με 1-0 σετ με 25 βαθμούς, στους συν 5 από τον ΟΦΗ (20-25).

Στο 2ο σετ οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν καλύτεροι παίζοντας πιο επιθετικά ισοφαρίζοντας στους πρώτους πόντους με τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια βγαίνοντας μπροστά από την ομάδα του «βορρά». O ΟΦΗ ήταν πιο ανταγωνιστικός στο 2ο σετ απέναντι στον πολύ ισχυρό ΠΑΟΚ ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί για το εφετινό πρωτάθλημα της volley league. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν μέχρι και το τέλος του 2ου σετ φτάνοντας πολύ κοντά στο να το κάνει δικό του, όμως στο τέλος λάθη του κόστισαν δίνοντας το σετ στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έκαναν το 2-0 (23-25).

Ο ΟΦΗ έχασε μέσα από τα χέρια του τελευταία στιγμή το 2ο σετ και στο 3ο μπήκε με τον ίδιο ρυθμό βρίσκοντας μπροστά στο σκορ. Ισοφάριση ανά πόντο πήγαν στο 2ο σετ οι δύο ομάδες οι οποίες είχαν ωραίο ρυθμό, φτάνοντας την αγωνία στο «κόκκινο» στα τελευταία σετ βρίσκοντας ισοπαλία με 24-24. Σο τέλος όμως επικράτησε του 3ου σετ ο ΠΑΟΚ με 24-26 και πήρε τη νίκη με 3-0.

 

Τα σετ:

1o: 20-25

2o: 23-25

3o: 24-26

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ