Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή με το βλέμμα στον Ιωνικό

Η ΑΕΚ ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες.

Η ισοπαλία της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Αστέρα στον “βούρκο” της Τρίπολης, μεγάλωσε την διαφορά της από την 1η θέση. Η νίκη στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό μοιάζει μονόδρομος και στην Ένωση το γνωρίζουν ήδη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, φάνηκε πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Αστέρα. Έτσι θέλησε να τονώσει την ψυχολογία τους για την απαιτητική συνέχεια. Ενώ ταυτόχρονα τους έδωσε να καταλάβουν πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε.

Η ΑΕΚ τώρα καλείται την Πέμπτη (16/12 και ώρα 19:30) να αντιμετωπίσει την ομάδα της Νίκαιας, που στην έδρα της είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στην σημερινή προπόνηση (μετά το χθεσινό ρεπό) θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμος για την επιστροφή του ο Γκαρσία, αλλά και η κατάσταση του Ανσαριφάρντ μετά από τον κορωνοϊό που τον ταλαιπώρησε. Από την άλλη πλευρά, ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια ξανά, αφού θα απουσιάζει πάλι ο Στάνκοβιτς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ