Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ώρα Ευρώπης για ΠΑΟΚ με στόχο τους προημιτελικούς

Για την φάση των «16» του Challenge Cup (3η σε κύρος διασυλλογική διοργάνωση) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Τρίτη (11/10) και ώρα 17:00 την κάτοχο δύο (2) πρωταθλημάτων και ενός (1) Κυπέλλου Πορτογαλίας ,Φόντε ντο Μπαστάρντο Aζόρες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6 .

H Φόντε ντο Μπαστάρντο Αζόρες εντάσσεται στις καλύτερες ομάδες της Ιβηρικής Χερσονήσου καθώς διεκδικεί μαζί με Μπενφίκα και Σπόρτινγκ τους εγχώριους τίτλους. Μπορεί να έχει κατακτήσει μόλις δύο πρωταθλήματα (2010/11 – 2015/16 ) αλλά εδώ και μια δεκαετία τερματίζει στην πρώτη τριάδα ενώ έχει φτάσει τέσσερις φορές σε τελικό Κυπέλλου και Σούπερ Καπ.

Η Πορτογαλική ομάδα βρίσκεται σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος καθώς στην κανονική διάρκεια αυτού τερμάτισε στην 2η θέση με 36 βαθμούς έχοντας χάσει μόνο ένα από τα δεκατρία παιχνίδια. Η μοναδική ήττα με 3-2 σετ ήρθε από την Μπενφίκα η οποία και κατατάχθηκε στην 1η θέση με 37 βαθμούς της κανονικής περιόδου.

Πλέον οι σύλλογοι έχουν μπει στην δεύτερη φάση η οποία ξεκίνησε στα μέση Δεκέμβρη και έχει διπλούς αγώνες . Στα πλέι-οφ μετέχουν οι οχτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος από τις δεκατέσσερις συνολικά. Η Φόντε ντο Μπαστάρντο Αζόρες άρχισε περίφημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια όπως και η Μπενφίκα .Η τελευταία νίκη ήταν εκτός έδρας το Σάββατο (8/1) με 0-3 σετ .

Ο Δικέφαλος του Βορράς δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό μετά την αναβολή των εγχώριων διοργανώσεων σε σχέση με τον αντίπαλο που πριν λίγες ημέρες έδωσε παιχνίδι πρωταθλήματος. Για τον ΠΑΟΚ η τελευταία αναμέτρηση ήταν τρεις ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά όταν νίκησε με 0-3 σετ τον Μίλωνα για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ .

Ο ΠΑΟΚ μετά από οχτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχοντας έξι νίκες και δύο ήττες .

Αναφορικά με την φετινή ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν από την φάση των «32» εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που άρχισε από τον προκριματικό γύρο. Η Φόντε ντο Μπαστάρντο Αζόρες νίκησε και στα δύο παιχνίδια με 3-0 σετ εντός μίας ώρας την Πέϊα από το Κόσοβο . Ο Δικέφαλος άρχισε από τον προκριματικό γύρο όπου απέκλεισε την Μίντελφαρτ και στην φάση των «32» πέταξε εκτός διοργάνωσης την Κροατική, Μούρσα .

Για το παιχνίδι κόντρα στην AJF Bastardo, ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:    « Είναι μία έμπειρη ομάδα με ποιότητα, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αν προσθέσουμε ότι είχαμε διακοπή στις υποχρεώσεις, και κάποια προβλήματα λόγω του κορωνοϊού. Θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε καλά και να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης». 

Ο επαναληπτικός αγώνας της Φόντε ντο Μπαστάρντο και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/1 και η ομάδα που θα προκριθεί στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λιουμπλιάνα από την Σλοβενία ή την Στεάουα Βουκορεστίου από την Ρουμανία.

Για παίχτη της Πορτογαλικής ομάδας η αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ θα του ξυπνήσει αναμνήσεις από την σεζόν 2012-13. Ο λόγος για τον 28χρονο Κολομβιανό, William Alejandro Bermundez Narvaez ο οποίος πριν εννέα χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ .Εκείνη την χρονιά ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος πίσω από Παμβοχαϊκό και Ολυμπιακό .

Ο 28χρονος Κολομβιανός, William Alejandro Bermundez Narvaez

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ