Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άρης: Η ενίσχυση που θα ψάξουν τον Ιανουάριο οι ‘κίτρινοι’

Έπειτα από συνάντηση του κ. Καρυπίδη με τον Άλαν Πάρντιου, αποφασίστηκε πως η ομάδα θα κινηθεί για 2+1 μία μεταγραφές ουσίας, ενώ ο Άγγλος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του να ξοδέψει ένα ποσό ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η θέση στην οποία οι ‘κίτρινοι’ θα ενισχυθούν 100% είναι αυτή του άξονα, με τον Πάρντιου να ψάχνει έναν μέσο ο οποίος θα είναι στο  επίπεδο του Πίτερ Ετέμπο και θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, καθώς μην ξεχνάμε πως οι: Πάπε Σέικ και Νταμπό δεν έχουν ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του Άρη και ειδικά ο πρώτος, ενώ με την απουσία και του Ντουκουρέ, ο Άρης εάν δεν είχε προβεί στην προσθήκη του Ετέμπο θα είχε τεράστια θέματα μεσοαμυντικά.

Περνάμε στην επόμενη θέση όπου ο Άρης θα πάει για παίχτη, αυτή φυσικά είναι η θέση του σέντερ φορ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν εκεί έναν παίχτη ο οποίος και θα ξεκουράζει τον Αντρέ Γκρέι αλλά και θα μπορεί να συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο μαζί του όταν η ομάδα θα έχει επιθετικούς προσανατολισμούς. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Άρης όταν δεν είχε τον Γκρέι χρησιμοποιούσε στην κορυφή παίχτες όπως ο Ζερβίνιο και ο Πάλμα, παίχτες δηλαδή που αυτή δεν είναι η φυσική τους θέση. Ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται για την κορυφή είναι αυτό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από την Θεσσαλονίκη για να πάει στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο πάντως να μην έχει πείσει και τον Μίτσελ να πηγαίνει για ξεσκαρτάρισμα τον Ιανουάριο όλα είναι ανοιχτά. Οι ‘κίτρινοι’ πάντως επιθυμούν την επιστροφή του παίχτη είτε ως ελεύθερο είτε με μεταγραφή, όχι δανεικό.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ