Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «ενεργοποίηση» του Μούντρικ δίνει στην Τσέλσι αυτό που χρειάζεται! (VIDEO)

Η Τσέλσι επικράτησε μετά από τρεις συνεχόμενες απώλειες βαθμών στην Premier League και κατάφερε επιτέλους να «ενεργοποιήσει» τον Μούντρικ που σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα των «μπλε».

Η ομάδα του Ποκετίνο μετά από πέντε περίπου μήνες και τη νίκη κόντρα στη Μπόρνμουθ με 1-3 το Μάιο του 2023, πανηγύρισε χθες τη πρώτη της εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας σχετικά άνετα κόντρα στην Φούλαμ με 0-2 τελικό σκορ. Οι «μπλε» πήραν τους τρεις βαθμούς και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας μετά και τη πρόκριση στο Λιγκ Καπ με αντίπαλο τη Μπράιτον, αλλά αυτά δεν ήταν τα μοναδικά τους κέρδη από τη χθεσινή νίκη.

Ο Ποκετίνο έχει και άλλο λόγο για να είναι χαρούμενος και αυτός είναι η «ενεργοποίηση» του Μικάιλο Μούντρικ. Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που απέκτησε η Τσέλσι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με ποσό που ξεπερνάει τα 89 εκ. ευρώ, βρήκε επιτέλους το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε» και ταυτόχρονα φαίνεται να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στη νοοτροπία της ομάδας και του προπονητή της.

Είναι δεδομένο πως οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και ψάχνουν ακόμα τα πατήματα τους, όμως ο προπονητής της Τσέλσι περιμένει πράγματα από τους παίκτες του, με τον 22χρονο Ουκρανό να κάνει χθες την αρχή και να δίνει ώθηση στους υπόλοιπους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ