Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

EURO 2024: Να περάσει ο επόμενος… (Videos)

Απλά, όμορφα και ξεκούραστα… η Πορτογαλία φιλοδώρησε με 3 τέρματα την Τουρκία (3-0) και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του EURO 2024. Μάλιστα, οι Ίβηρες προκρίθηκαν ως πρώτοι στον 6ο όμιλο και τους απομένει ένας ακόμα αγώνας με τη Γεωργία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τρίτο γκολ της ομάδας του, τον έφερε στην κορυφή και των ασίστ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ήδη πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 14 γκολ), καθώς έφτασε τις 8 και «συγκατοικεί» με τον Τσέχο, Κάρελ Πομπόρσκι (8). 

 

Τα γκολ του αγώνα:

  • Στο 21′, Ο Λεάο άφησε τη μπάλα στον Μέντες, ο τελευταίος την γύρισε από τα αριστερά και ο Μπερνάρντο Σίλβα την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα για το 1-0.
  • Στο 29′,  Έπειτα από κακή πάσα του Κανσέλο στον Ρονάλντο, ο Ακαϊντίν χωρίς πίεση προσπάθησε να γυρίσει στον τερματοφύλακά του που είχε βγει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0).
  • Στο 56′, Ο Ρονάλντο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, «έσπασε» την μπάλα στον Φερνάντες και εκείνος σε κενή εστία έγραψε το τελικό 3-0.

 

Οι ενδεκάδες:

Τουρκία: Μπαγιντίρ, Τσελίκ, Ακαϊντίν, Μπαρντακσί, Καντιόγλου, Κοκτσού, Τσαλχάνογλου, Αϊχάν, Ακγκούν, Γιλμάζ, Ακτούρκογλου.

Πορτογαλία: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Μέντες, Βιτίνια, Παλίνια, Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ